Femeia, mai puternica ca niciodata

Femeia se emotioneaza, femeia rade, femeia alina, femeia plange, femeia poate.

Poate sa faca tot ce isi propune pentru ca este o fiinta puternica. Acum poate mai mult ca niciodata.

Trecem printr-o perioada cu angoase, incertitudini si mii de sperante. Insa este sigur ca Ziua femeii continua sa fie un prilej minunat pentru a ne arata afectiunea, recunostinta, respectul si admiratia fata de femeile din viata noastra.

Un outfit potrivit, un accesoriu bine ales au puterea de a schimba in bine starea de spirit, de a da un twist placut unei zile mohorate, de a aduce un zambet pe fata unei femei.

Optimism incredibil, individualitate fara limitari si forta de a sfida conventionalul sunt trei dintre valorile dupa care Tommy Hilfiger si-a construit viziunea stilistica si care se regasesc in toate colectiile sale.

Gaseste-ti inspiratia in colectia Primavara 2022 TOMMY HILFIGER Womenswear si transforma ziua de 8 Martie intr- una speciala pentru acea femeie puternica din viata ta.

Prin tematica West Coast Prep, noua colectie TOMMY HILFIGER Womenswear, imbratiseaza libertatea si explorarea in viata de pe coasta de vest, aducand maretia naturii in mediul urban. Acest sezon prinde contur printr-o estetica preppy mai casual, ce se evidentieaza prin siluete relaxate, proportii jucause si un stil casual. ‘Pineapple island’ si imprimeurile all-over cu aplicatii desenate manual in culori pamantii evoca evadari tropicale si chemarea spre explorarile orasului pe timp de vara. Inovatiile sustenabile sunt introduse prin gama de essentials, design-uri pe monomateriale, procese naturale de vopsire si tesaturi de vara re-energizate din bumbac organic si PES reciclat.

Celebrarea feminitatii devine o ocazie buna pentru a face un gest frumos pentru cineva drag din viata ta.

Descopera produsele in magazinele selectionate Tommy Hilfiger si pe Magazin Online Oficial | Tommy Hilfiger® Romania.