Festivalul National de Muzica Usoara Mamaia, la start!

Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia revine astăzi, după 11 ani de absență, într-o ediție de excepție, care se va desfășura pe durata weekend-ului 25-27 august, în Piațeta Perla din Mamaia, începând cu ora 19.00. Evenimentul aniversar va aduce pe scenă cele mai sonore nume ale muzicii ușoare românești, alături de Orchestra Festivalului, dirijată de Daniel Jinga. Declarat sold-out, evenimentul va putea fi urmărit și în transmisie directă, prin intermediul unor televiziuni naționale, Kiss TV, Magic TV, Rock TV și TVR2, care vor transmite live începând cu ora 19.00.

În prologul Festivalului, a avut loc o conferință de presă, găzduită de Centrul de Presă al Festivalului Mamaia 60, la care au participat Liana Stanciu și Aurelian Temișan, prezentatorii festivalului, Laura Stroe, directoarea Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Daniel Klinger, producătorul general al Festivalului Mamaia 60, într-o discuție moderată de ofițerul de presă al festivalului.

„Ne face o plăcere deosebită să fim parte la acest festival cu totul și cu totul special”, a declarat Horia Ghibuțiu, ofițerul de presă al acestui eveniment, despre care a adăugat că „e o foarte frumoasă legătură între vechi și nou. Practic, încercăm să ducem mai departe tradiția acestuia, nu doar prin calitatea interpreților care i-au adus glorie festivalului în sine, ci și prin punerea în scenă.”