FOTO: Burse in valoare totala de 200,000 de lei au fost oferite celor peste 20 de tineri inscrisi in campania Kiss FM - Bursa de Merit Mai Mult

Peste 20 de tineri au primit burse in valoare totala de 200.000 lei pentru ca acestia sa-si acopere nevoile educationale si de studii, in cadrul campaniei Bursa de Merit Mai Mult, initiata de Kiss FM in parteneriat cu organizatia World Vision Romania.

Campania de anul acesta a ajuns la final, insa proiectul va fi reluat anul viitor, efortul facand parte dintr-un angajament pe termen lung al radioului.

Printre castigatorii burselor Kiss FM se numara Stefan din Arges care doreste sa fie sportiv de performanta. El este singurul jucator profesionist de para teqball din Romania. Catinca din Ilfov care practica scrima de performanta la sabie. Georgiana din Dolj, pasionata de chimie, isi doreste sa devina medic. Darius din Cluj pasionat de teatru, studiaza la Liceul de Arte si Coregrafie din Cluj-Napoca, la sectia teatru, dar si Mihai din Ialomita care este coordonatorul clubului de robotica din scoala lui, cu participari multiple la concursuri.

In timpul campaniei mai multe personalitati publice din Romania printre care Oana Pellea, Feli, Ana Maria Popescu (Branza), Calin Goia, Chef Florin Dumitrescu si Andi Vasluianu s-au alaturat initiativei Kiss FM sprijinind astfel tinerii din Romania care vor sa-si urmeze visurile. Astfel, pentru a incuraja acesti tineri, vedetele din Romania au dat publicitatii fotografii in exclusivitate, nepublicate pana acum, din copilaria lor, pe acordurile melodiei Copile ale formatiei Voltaj, toate intr-un videoclip in premiera, pentru a ne aduce aminte tuturor ca toti oamenii mari au fost prima data mici.

Bursa de Merit Mai Mult, parte dintr-un angajament pe termen lung al Kiss FM cu privire la tineri si educatie

Prin campania Bursa de Merit Mai Mult, Kiss FM vine in sprijinul acelor tineri care au inteles cat de important este sa aiba un vis in viata pe care sa-l urmeze si pentru care sa lupte. Astfel, pentru a incuraja acesti tineri, vedete din Romania, precum Oana Pellea, Feli, Ana Maria Popescu (Branza), Calin Goia, Chef Florin Dumitrescu si Andi Vasluianu s-au alaturat campaniei, dand publicitatii fotografii de cand erau tineri atunci cand si ei visau sa faca ceva in viata.

Campania Bursa de Merit Mai Mult reflecta preocuparea Kiss FM fata de tinerii din Romania si educatia noilor generatii, prin recunoasterea meritelor celor care si-au descoperit un talent, o vocatie si lupta pentru realizarea unui vis. Kiss FM intelege cat de important este ca tinerii sa-si gaseasca cat mai devreme drumul in viata si considera crucial orice sprijin oferit in acest sens.

Tinerii talentati sau cu performante deosebite care provin din medii defavorizate, Bursa oferita in cadrul campaniei esta una financiara, prin care tinerii isi pot asigura nevoile care tin de visurile lor, precum cursuri, materiale, instrumente etc.

Un sfert dintre adolescentii din mediul rural nu si-au descoperit inca nicio pasiune

Conform datelor World Vision Romania, un sfert dintre adolescentii din mediul rural nu si-au descoperit inca nicio pasiune, 4 din 10 copii nu participa la nicio activitate extrascolara si 73% dintre copiii de gimnaziu nu au mers niciodata in tabara.

In Romania traiesc aproximativ 2 milioane de tineri cu varsta cuprinsa intre 11 si 18 ani, iar 24% dintre acestia, adica aproape jumatate de milion, traiesc in saracie, conform Eurostat. Tinerii romani sunt cei mai saraci din Uniunea Europeana, tara noastra fiind pe ultimul loc in acest top, intrecuta chiar si de Bulgaria.

Cine doreste sa sprijine pasiunea acestor tineri o poate face donand pe worldvision.ro/implica-te/campanii/bursa-de-merit-mai-mult sau trimitand un SMS cu textul LICEU la 8845 pentru 2 euro / luna.