Gettin' back to basics - relaxare & reconectare alaturi de Calvin Klein -

Sunt zile in care pur si simplu vrei sa te deconectezi cu totul, asa e?

Sa fii rebela si sa iti iei spontan o zi libera de la toate responsabilitatile cotidiene si apoi sa te pierzi prin oras. Sa te aventurezi in plimbari urbane, fara sa ai un traseu stabilit. Sa te conectezi cu tine.

Sa fii tu, intr-o stare de bine autentica si nelimitata de conventii.

Stii foarte bine ce te relaxeaza insa continui si sa fii surprinsa, descoperind lucruri noi care iti ofera o stare de confort. La fel este si cu articolele vestimentare din garderoba ta. La fel este si cu produsele din Colectia Primavara ’22 Calvin Klein prin care ti se lanseaza provocarea de a iti reinterpreta stilul. Nostalgic & modern in acelasi timp, stilul Calvin Klein inseamna o experienta mereu fresh. Poate fi stilul tau!

Linii lejere, culori deschise, croieli confortabile – toate acestea definesc colectia Calvin Klein Jeans inspirata din anii ’90. Piese vestimentare menite sa iti ofere un stil minimalist, pur, simplu, dar proeminent, practic tot ce este mai bun in ADN-ul Calvin Klein.

Inspira-te din item-uri iconice din trecut, reimaginate pentru uzul contemporan precum o pereche de straight jeans’90, produs sustenabil, care poate avantaja orice silueta, impreuna cu o jacheta din denim plus size, din bumbac 100%, pe sub care merge perfect un bodysuit crosetat, in culoare neutra, iar pentrul confortul suprem al picioarelor poti alege o pereche de espadrile, realizata 60% din materiale sustenabile, de asemenea intr-o culoare deschisa. O geanta tote, produs sustenabil totodata, poate intregi acest outfit format exclusiv din produse Calvin Klein. Ideal pentru acea zi rebela, asa e?

Descopera toate produsele din colectia Primavara ’22 Calvin Klein disponibila in magazinele Calvin Klein din Romania.