ILike Outlet da startul reducerilor de vara cu o petrecere

Sunt deja 5 zile de când ILikeOutlet a dat startul reducerilor de vara, alaturi de cei mai cunoscuti bloggeri, editori de moda si specialisti din industria fashion din Bucuresti. Invitatii au avut ocazia sa admire si sa achizitioneze in premiera cele mai noi piese ale colectiei dedicate sezonului Primavara-Vara 2015 cu 30% reducere. Evenimentul a fost marcat printr-o petrecere ce a avut loc in magazinul situat pe Strada Academiei, nr. 1A, intr-un mediu urban-industrial, buna dispozitie fiind oferita de DJ Bibi si catering-ul de Chef Gabriela Simion.

Seara de Sanziene vine ca o continuare a seriei de petreceri ILikeOutlet ce a inceput in toamna anului trecut, odata cu deschiderea magazinului din Strada Academiei. Asociatii ILikeOutlet doresc sa faca din aceste petreceri un obicei si punctul de intalnire al blogger-ilor si al iubitoarelor de fashion din Bucuresti, fiind pregătiti sa le ofere o experienta de shopping inedita.

Mixul de articole colorate, cu aplicatii de pietre si paiete sau piesele minimaliste comercializate de ILikeOutlet te ajuta sa creezi un look original la preturi accesibile. Gama variata de produse uni sau accesoriile super-size dau frau liber imaginatiei si te ajuta sa iesi in evidenta!

Magazinele ILikeOutlet se adreseaza femeilor, barbatilor si copiilor de toate varstele, oferind o varietate mare de produse de imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru toate gusturile si asigurand un look complet, sofisticat dar totodata confortabil si relaxat. Printre brand-urile comercializate se numara: Asos, Tom Tailor, Cos, Vila, Billionaire Boys Club, Stussy, Vans, Carhartt, Aldo, Paul Smith, Dkny, Selected, Michael Kors, Love Moschino, Casio, Diesel, Calvin Klein, Converse, Nike, Trf, Basic, BlackTag, Denim Couture si multe altele.

Usile magazinelor ILikeOutlet sunt deschise zilnic intre orele 9:30 si 21:30.