Ghidul Samsung pentru cele mai epice poze la UNTOLD

UNTOLD se apropie cu pași repezi, iar odată cu el și unele dintre cele mai tari oportunități foto de vara aceasta.

Învață să faci cele mai epice poze de festival, cum să surprinzi cele mai tari momente și cum să ai succes cu cele mai cool fotografii în social media.

1. Află care sunt specificațiile camerei telefonului, apoi experimentează
În primul rând, află care sunt specificațiile camerei telefonului tău și experimentează cu acestea. Pentru Untold, îți vei dori un smartphone cu o tehnologie foto inovativă, care să te ajute să captezi cele mai frumoase portrete și fotografii de concert, în orice condiții de lumină.De aceea, apertura duală de la Samsung Galaxy S9 va deveni cel mai bun prieten al tău.

2. Descoperă zonele de activări ale brand-urilor
Untold nu înseamnă doar concerte, ci și un spațiu în care ți-e imposibil să te plictisești. Oriunde îți îndrepți privirea, vei descoperi o activitate cool, o experiență nouă, o ocazie de a face o fotografie epică. Nu rata, de exemplu, zonele de experiență Samsung, unde cu siguranță te vei distra și vei face o poză numai bună de share-uit cu prietenii de pe net.

3. Scapă de inhibiții
Festivalurile reprezintă o șansă perfectă de a cunoaște oameni noi și interesanți. Nu ezita să o saluți pe fata aceeea cu părul mov, sau să-i zici bună tipului cu cel mai tare tatuaj pe care l-ai văzut vreodată. De asemenea, nu ezita să le spui cât de cool ți se par și cât de tare ai vrea să le faci o poză, pentru a le arăta și prietenilor internauți. Sau, și mai bine, întreabă-i dacă vor să facă un epic selfie alături de tine!

4. Take a break și hidratează-te
Ai petrecut toată ziua, te-ai bucurat la maxim de acest festival și parcă ești cam obosit. Ia o mică pauză, ia-ți ceva bun de mâncare, bea niște apă și ești gata de a continua distracția. Nu uita să-ți iei și un hanorac la tine, seara se lasă frigul în Cluj!

5. Bucură-te de seară
Chiar dacă a venit seara, nu trebuie să îți faci griji pentru calitatea pozelor tale. Captează-ți aventurile pe timp de noapte cu o claritate uimitoare, alături de Samsung Galaxy S9. Cu ajutorul modului apertură F1.5 și reducerea zgomotului multiframe, camera de pe spate te va ajuta ca fotografiile pe care le faci pe întuneric să fie clare și luminoase, fără a fi nevoie de reglaj fin.

6. Mai mult engagement pe internet
Story-urile tale vor fi mult mai apreciate dacă inserezi printre ele și un filmuleț amuzant realizat în Super Slow Motion, noul feature oferit de flagship-urile Samsung. Fii creativ și folosește-te de ce ai în jur – baloane, apă, sclipici. Explorează-ți creativitatea și arată-le și celorlalți atmosfera extraordinară de la UNTOLD.

7. Amintiri pentru o viață întreagă
Îl vezi pentru prima dată pe artistul tău preferat? Captează momentele pentru totdeauna și nu îți fie frică de poze neclare, datorate mișcării. Cu Samsung Galaxy S9 fotografiile vor ieși clare, datorită stabilizării optice a imaginii. Astfel, pozelevor fi incredibile, chiar dacă tu te miști, dansezi, te distrezi la maxim.

8. Nu uita să te distrezi
Experimentează tot ce poți în cadrul UNTOLD. Leagă noi prietenii, îndrăgostește-te, fă cele mai tari poze, îmbracă-te cu hainele acelea cool pe care le ții de un an în șifonier. Bucură-te de vara aceasta și dansează pe ritmurile artiștilor tăi preferați, alături de cei mai cool oameni!