Herbalife sarbatoreste 15 ani de nutritie de inalta calitate in Romania

Herbalife sărbătorește 15 ani de activitate în România, timp în care i-a ajutat pe oameni să trăiască viața la cel mai înalt nivel prin intermediul gamei sale largi de produse nutriționale de calitate.

Compania, care și-a început activitatea în SUA în 1980, oferă în prezent peste 2.000 de produse susținute de știință, consumatorilor din 95 de piețe, inclusiv shake-uri Formula 1 înlocuitoare de masă, batoane proteice, suplimente nutritive, ceaiuri și gama de nutriție sportivă H24. Produsele companiei sunt vândute prin intermediul distribuitorilor independenți Herbalife, care oferă clienților consiliere individuală și sprijin pentru a adopta un stil de viață mai sănătos și mai activ.

Romeo Căzănescu, Country Director Herbalife România, Moldova, Ungaria şi Bulgaria a declarat: „Cincisprezece ani reprezintă o etapă semnificativă în evoluția oricărei companii. De-a lungul acestor ani, Herbalife a adus pe piața românească produse de înaltă calitate, susținute de știință și a oferit educație nutrițională valoroasă. Am promovat o abordare holistică a sănătății și a stării de bine prin intermediul distribuitorilor noștri, investind în același timp în cercetare și dezvoltare pentru a aduce pe piață produse inovatoare care să răspundă nevoilor clienților”.

România a fost desemnată „Country of the year 2018”, pentru creștere și sustenabilitate, datorită pasiunii și implicării deosebite a tuturor membrilor independenți care sprijină, îndrumă și unesc comunitatea Herbalife.

Inovația produselor a fost, de asemenea, o prioritate pentru echipa Herbalife, pentru a răspunde cerințelor și nevoilor pieței locale. Acest lucru este posibil, și datorită cercetărilor continue ale companiei, care arată că tot mai mulți români doresc să obțină o nutriție mai bună și un stil de viață sănătos. Potrivit ultimului sondaj, realizat de OnePoll, românii și-au manifestat dorința de a face mai multă mișcare (44%), să aibă mai multă grijă de ei înșiși (43%) și să mănânce mai sănătos (42%).

Pe parcursul celor 15 ani de activitate în România, Herbalife a stabilit și relații strânse cu comunitatea și partenerii săi locali, compania sprijinind ONG-uri locale care contribuie la îmbunătățirea vieții copiilor din medii defavorizate. Organizația caritabilă a Herbalife, Herbalife Nutrition Foundation, sprijină Asociația „Ana și Copiii” de peste șapte ani, oferind copiilor mese zilnice și educație nutrițională. Anul acesta, Herbalife Nutrition Foundation a donat 20.000 USD pentru Asociația „Ana și Copiii”, în total suma donată pe parcursul parteneriatului fiind de aproape 200.000 USD.

Compania este implicată activ în susținerea sportului și promovează importanța activității fizice pentru o viață sănătoasă și activă. Herbalife România este sponsor oficial în nutriție al Lotului Național Olimpic de Canotaj al României, al echipei de fotbal FC Farul Constanța, al multiplului campion național la duatlon și triatlon, Ciprian Bălănescu și al triplului campion european la Karate și singurul campion mondial al României în Karate-ul Olimpic, Dorin Alexe – toți aceștia folosind gama de produse sportive Herbalife 24, certificate „Informed Sports”.

„Așteptăm cu nerăbdare următorii 15 ani și mai departe”, a concluzionat Romeo Căzănescu. „Ne angajăm mai mult ca niciodată să încurajăm un stil de viață sănătos și activ, cu produse și mai bune și cu ajutorul distribuitorilor noștri Herbalife”.

Despre Herbalife Ltd.
Herbalife (NYSE: HLF) este o companie și totodată o comunitate de primă clasă ce activează în domeniul sănătății și al wellnessului și care schimbă viața oamenilor încă din 1980 prin produsele sale excepționale pentru nutriție și oportunitatea de afaceri oferită distribuitorilor săi independenți. Compania oferă consumatorilor din peste 90 de țări, produse care au la bază studii științifice și care sunt disponibile doar prin intermediul distribuitorilor independenți, inspirându-i astfel pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos și activ, pentru a-și trăi viața la cel mai înalt nivel.

Herbalife încurajează investitorii să viziteze website-ul dedicat acestora la adresa ir.herbalife.com, unde sunt publicate informații financiare și nu numai.