Huna Retreat - descopera "secretul" conectarii cu sinele care a rezistat testului timpului de peste 35.000 de ani

Huna, vechea filozofie hawaiiana, este cunoscuta ca fiind una dintre primele invataturi ale lumii. Desi veche de peste 35.000 de ani, impactul acestei filozofii asupra intelegerii moderne a sanatatii si spiritualitatii holistice nu a fost niciodata mai actuala. Aceasta filozofie ne ofera o colectie de practici si credinte derivate din cultura traditionala hawaiiana care promoveaza echilibrul fizic, emotional si spiritual.

In filozofia huna exista trei aspecte principale – atitudini mentale fata de diferite situatii, meditatie si respiratie si vindecare energetica. Prin intelegerea acestor componente de baza, fiecare dintre noi ne putem reprograma in mod eficient mintea subconstienta pentru a ne bucura de beneficii precum abilitati de comunicare si bunastare imbunatatite.

Huna provine din insulele Hawaii care inseamna „Locuiesc in energia suprema a vietii la care am acces cu fiecare respiratie, oricand, oriunde.” „Ha” inseamna respiratie, „wai” inseamna apa, dar este si un cod pentru „Mana” sau energia vietii, iar „‘i” inseamna suprem. Cele mai puternice tehnici din Huna sunt respiratia si meditatia. Poporul Hawaiian stie de zeci de mii de ani ca cel mai rapid mod de a ne schimba starea emotionala, de a deveni calmi, echilibrati si centrati consta in schimbarea modului de respiratie.

Meditatiile din Huna sunt multiple, cu efecte foarte puternice, care activeaza diverse parti ale corpului pe langa parti ale inconstientului. Meditatia este una dintre cele mai stravechi modalitati cunoscute pentru om pentru transformarea in bine a starii sale mentale, a conditiei fizice si a circumstantelor exterioare, dar si pentru explorarea taramului experientelor transversale. A fost si este folosita de mii si mii de ani de catre toate traditiile spirituale si in toate organizatiile ezoterice din lume. Pentru multi, interesul de baza in notiunea de meditatie este „a te gandi la”. Dar, in practica, este mai complicat de atat. In sistemul Huna, populatia Kahuna foloseste ambele metode de meditatie – pasiva si activa – intr-un procedeu cu 4 pasi.

In zilele noastre, Huna a evoluat dintr-o practica spirituala intima pentru a ajuta oamenii sa obtina o perspectiva asupra calatoriilor lor de viata si sa faca schimbari pentru auto imputernicire. Practicantii Huna exploreaza legatura cu natura, subliniind armonia si echilibrul. Huna ne invata ca fiecare om isi poate folosi puterea interioara pentru a accesa intelepciunea superioara, luand astfel decizii si actionand cu un scop si o directie mai mare. Prin trezirea acestei cunostinte profunde, fiecare dintre noi va (re)gasi o cunostinta superioara si se va (re)conecta la aceasta, va creste si isi va transforma profund experienta de viata.

Gina Veverita, Master Trainer in NLP, Trainer TLT®, Coaching si Hipnoza si initiata in Huna de mai bine de 10 ani, va invita intr-un retreat unic, sa descoperiti „secretul” imputernicirii si conectarii cu sinele care a rezistat testului timpului de peste 35.000 de ani.

“Huna este o veche practica spirituala hawaiana de vindecare si reconciliere, care se bazeaza pe principiul ca totul in univers – oameni, plante, animale – este conectat printr-o ierarhie de energii ancestrale. Aceasta cale spirituala ne ofera o conexiune profunda cu o intelepciune superioara, permitandu-ne cresterea spirituala si vindecarea. Intelegand cele 3 minti (minte inconstienta/minte subconstienta/minte constienta) precum si cele 4 corpuri (corp fizic/corp emotional/corp mental/corp spiritual) din invatatura Huna, fiecare dintre noi putem invata sa ne folosim intregul potential, sa traim in echilibru si sa ne ghidam dupa principii de viata sanatoase. Intelegerea emotiilor, atentia la ganduri, reflectarea asupra conexiunilor dintre corp si minte si constientizarea mediului din jur sunt cateva idei importante din Huna. In cele din urma, huna ne invata armonia cu noi insine si unii cu altii, ajutandu-ne sa crestem personal si spiritual. Prin practicarea acestui stil de viata, actionam in concordanta cu cunostintele din interiorul nostru care ne ghideaza pe calea catre dezvoltarea personala.”Gina Veverita, initiat in Huna.

Alege sa traiesti autentic, alege Huna Retreat!
La ReTreat Huna, veti avea ocazia sa explorati adancurile acestei intelepciuni stravechi, sa redescoperiti puterea vitala a fiintei si sa va conectati cu propria esenta autentica. Descoperind tainele Huna veti putea trai o viata cu adevarat in armonie si bucurie. ReTreatul Huna va fi gazduit de pensiunea Art 1000 situata in pitoreasca localitate Poieni din judetul Cluj, in perioada 11-15 Octombrie 2023. Acest sanctuar de liniste si armonie ofera un cadru perfect pentru a explora profunzimile invataturilor Huna, inconjurati de peisaje fermecatoare si atmosfera relaxanta. Sub indrumare experimentata, veti dobandi instrumente valoroase pentru echilibrarea energiilor, eliberarea emotiilor refulate, intelegerea tiparelor de gandire, astfel incat sa creati o conexiune profund autentica cu sinele si cu energia vitala a vietii.

“Cand am descoperit Huna am simtit ca sunt mai aproape de adevarul personal. Initierea in aceasta practica a fost o poarta prin care m-am conectat cu linia descendentilor… o activare a capacitatii de a folosi simbolurile si energia. De cand am integrat Huna in viata mea, gandirea mea e mai clara, se bazeaza pe principiile atat de simple si, totusi, profunde ale Huna. Imi aliniez vibratia imediat ce constientizez ca e necesar. Orice gand se manifesta aproape instantaneu. Fac totul cu integritate, cu dragoste pastrandu-mi granitele personale. Ce face Huna pentru noi? Huna raspunde la intrebari profunde, silentioase, dar persistente, ale vocii interioare: Sunt cu adevarat fericit(a)? , Care este sensul vietii mele?, Traiesc asa cum ar trebui?, Ce fac cu viata mea?, De ce ma aflu aici, in situatia actuala?. Va invit sa va redescoperiti puterea interioara in cadrul unui ReTreat Huna, unic in Romania, unde veti explora vechile principii si tehnici Huna pentru a va (re)descoperi puterea interioara si a va conecta cu esenta vietii. Intelepciunea ancestrala Hawaiiana ne invata sa traim in armonie cu noi insine, cu ceilalti si cu natura inconjuratoare, iar eu sunt onorata ca pot sa va impartasesc secretul dupa care poporul Hawaiian traia si la care acum avem acces: „Nu face rau niciodata. Ajuta intotdeauna.”Gina Veverita – Initiat in Huna, Master Trainer in NLP, Trainer TLT®, Coaching si Hipnoza.

ReTreatul Huna “Principii si practici stravechi pentru conectarea la forta vitala a vietii” este o calatorie sufleteasca de transformare profunda, ce va ofera ocazia de a va schimba viata. Este o experienta unica in Romania, care pana acum putea fi traita doar la celalalt capat al lumii, condusa de Gina Veverita, in cadrul caruia veti invata acest nou set de abilitati importante de la un trainer initiat de Dr. Tad James.

Mai multe detalii despre cum va puteti inscrie la retreat, inclusiv programul si temele zilnice, pe secretulhuna.ro. Locurile sunt limitate.

Despre Gina Veverita – Initiat in Huna, Master Trainer in NLP, Trainer TLT®, Coaching si Hipnoza.

A studiat timp de 7 ani la scoala Tad James Co, din Las Vegas, SUA si are o experienta de peste 10 de ani in care aplica NLP la nivel international. Este certificata Master Trainer in NLP si Trainer TLT, Coaching si Hipnoza, este life si business coach, a calatorit in lumea intreaga si are o cunoastere vasta a comportamentelor din diferite culturi este pasionata de sah, a practicat acest sport timp de 20 ani in competitii internationale. A desfasurat cursuri de formare in multe companii importante din tara si este antreprenor de succes din 1995.