Record pe Disney+ pentru filmul "Mica Sirena": 16 milioane de vizualizari in primele cinci zile de streaming

După ce a fermecat publicul din întreaga lume, Mica Sirenă a înregistrat un mare suces pe Disney+ weekendul trecut.

Cu Halle Bailey si Melissa McCarthy în rolurile principale, filmul live-action ce reinterpretează muzicalul de animație premiat cu Oscar®, este cea mai vizionată premieră de film Disney de pe platforma Disney+, înregistrând 16 milioane de vizualizări în primele cinci zile de streaming.

Acest record pe Disney+ vine după un succes puternic al filmului regizat de Rob Marshall în cinematografe în această vară.

Mica sirenă îi are în distribuție și pe Javier Bardem, Daveed Diggs și Awkwafina și se numără printre cele mai bune zece filme ale anului 2023 la nivel mondial până în prezent, obținând 570 de milioane de dolari în box office-ul global.

Filmul a fost apreciat de public, care i-a acordat rating „A” la CinemaScore și un scor de 94% pe Rotten Tomatoes.

De asemenea, lansarea filmului a propulsat în rândul publicului si filmele de animație Mica Sirenă disponibile pe Disney+.

Clienții noi și cei care se reaboneaza ce doresc să se bucure de filmul Mica Sirenă se pot abona la Disney+ pentru 6,99 RON/lună timp de trei luni, accesând www.disneyplus.com până la 20 septembrie.

*O vizionare este definită ca timpul total de streaming împărțit la durata de rulare.

Facebook: @DisneyPlus

Hashtag: #DisneyPlus

Despre Disney+

Disney+ este platforma dedicată de streaming in EMEA care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, împreună cu Familia Simpson și multe altele. În anumite teritorii, include și brandul de divertisment general, Star. Serviciul oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă creștere, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta librărie Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Pentru mai multe informații, vizitați disneyplus.com sau căutați aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și a televizoarelor conectate.

Pentru a afla mai multe despre activitățile Disney în Europa Centrală și de Est, urmăriți-ne pe Linkedin