Hyenas si Yasiris fac din nou echipa si lanseaza "Baila"

După ce au făcut echipă pentru „Claro Que Si”, single ce a fost no.1 în România în topurile de specialitate și a cucerit publicul atât la nivel național, cât și internațional și „Dame”, Hyenas și Yasiris colaborează din nou pentru „Baila”, un single fresh ce te va cuceri de la primele acorduri.

Compus de către Ioan-Alexandru Antonescu alături de Mihai Cătălin Tamazlicaru, Răzvan Dediu Constantin și Yasiris, „Baila” te poartă timp de aproape trei minute într-o lume plină de muzică, voie bună și dans și este însoțit de un videoclip hot, dinamic, cu o imagine neon tropical si vibe-uri dominicane.

„Chimia dintre noi și Yasiris este evidentă, de câte ori intrăm în studio pur și simplu click-uim și creativitatea curge când ne apucăm să scriem muzică. Ritmurile latino sunt universale și deși vorbim două limbi diferite reușim să ne înțelegem perfect în limbajul muzical. Piesa a fost scrisă la una din sesiunile făcute de Cat Music si Nomad Music în Javea și sperăm ca «Baila» să vă ofere același vibe ca și nouă”, declară Hyenas.

„Decizia de a colabora din nou cu Hyenas a fost una foarte bună și încă o dată împreună am reușit să găsim ingredientele perfecte care dau o notă specială și senzuală single-ului”, povestește Yasiris.

Yasiris (Alba Yasiris Almonte Díaz) a lansat în 2018 primul single din carieră: „Hasta Manana (Mmm)”, feat. Ilinca, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2017. A urmat apoi colaborarea cu Juan Magan, Mohombi și Hyenas pentru „Claro Que Si”. La scurt timp a lansat „Dame” (alături de Hyenas), „Tu Perdición” (alături de Isasi B. și Bella Santiago), „Jangueo” (alături de Jacobo Ostos), „Mi Suerte”, „Salgo Sin Ti” (alături de Robert Morr și David Marley), „Búscate a otra” (alături de El Completo RD) și „Carrusel” (alături de RUBY).

Hyenas este un proiect muzical din România apărut în 2019, format din doi producători talentați, Zagga și Cătălin Tamazlicaru. Cei doi artiști români combină numeroase genuri muzicale precum moombathon, reggaeton și dancehall. În februarie 2019, i-am auzit prima oară alături de Juan Magan, Mohombi și Yasiris cu „Claro Que Si”, hit internațional ce a facut parte din top 3 cele mai difuzate piese ale anului 2019 în România și care a adunat peste 13,700,000 de stream-uri la nivel mondial pe platformele digitale. Au urmat apoi colaborări cu Yasiris, DJ Sava, Mandinga pentru piese precum „Dame” și „BOA”.