Tostogan'S lanseaza "Aprinzi", cel de-al cincilea single de pe albumul "Cravata"

Tostogan’S lansează cea de-a cincea piesă ce se va regăsi pe „Cravata”, primul album din carieră pe care artistul urmează să îl lanseze anul următor.

Dacă acum două săptămâni Tostogan’S a lansat „Vinovat”, o piesă manifest pentru toți cei care suferă în tăcere și aleg să își încătușeze sentimentele în loc să își deschidă sufletul, de data aceasta artistul schimbă starea și lansează „Aprinzi”, un single despre el, ea și o iubire tumultoasă. Compusă de către Tostogan’S alături de Max Kissaru și Popescu Emanuel, „Aprinzi” este o piesă despre o iubire ce consumă, dar în același timp completează. Cine a întâlnit dragostea știe că de multe ori, teoria nu se împacă cu practica, iar provocările la care ești supus de către destin arată cât de mult iubești persoana pe care ai ales-o pentru tine. Tostogan’S cântă și despre întâmplările mai puțin plăcute ce apar într-un cuplu, iar „azi ne certăm dar mâine o să treacă” este versul ce arată că fiecare cuplu ajunge la un moment dat într-un impas, dar dragostea trebuie să se mențină puternică.

„Piesa «Aprinzi» a apărut ca o «scânteie» când eram cu băieții de la Noaptea Târziu și pregăteam lansarea piesei «La inima îmi ești manea». Totul a început cu un acord de chitară ce a provocat o explozie de creativitate, astfel piesa a fost scrisă în aceeași seară. Totuși pentru a o finaliza, am avut nevoie de ceva timp în care s-a lucrat la producție alături de Max Kissaru, cel ce a făcut ca piesa să sune «fierbinte». Dacă tot mi-am propus ca pe primul album să am piese cât mai diferite, «Aprinzi» vine cu un vibe nou ce te face să te miști”, povestește Tostogan’S.

Piese precum „Vinovat”, „Hopa hopa”, alături de Lora, „Hai dă”, „Mireasa”, „Aprinzi” dar și alte cinci single-uri noi ce vor ajunge la sufletul publicului în perioada următoare se vor regasi pe primul album al lui Tostogan’S,  „Cravata”.

Andrei Tostogan este un compozitor și producător cu o prezență puternică în topurile muzicale din Republica Moldova și Kazahstan. În 2017 a lansat proiectul Tostogan’S și piesa „Se știe”, o poveste în versuri ce satirizează balcanismul zilelor noastre. În urmă cu un an, a colaborat cu Ami pentru „Sunt bine”, o piesă cu un refren „molipsitor”, apoi au urmat „Hopa, Hopa” (alături de Lora) și „Cântec pentru țară” (alături de Runa și Kaira). La finalul anului trecut a cântat despre sentimente rănite și alegerile pe care le facem pentru dragoste în „Hai dă”, iar în vară artistul a lansat „Mireasa”, o declarație de dragoste pe note muzicale, pentru toți cei care au primit cu brațele deschise iubirea în viața lor. Tot anul acesta, a făcut echipă cu Noaptea Târziu pentru „La inimă îmi ești manea”, o piesă parodie ce scoate în evidență cu mult umor experiențele prin care trecem atunci când nu știm cum să abordăm persoana de care suntem atrași.