Ilinca & Alex Florea lanseaza videoclipul piesei "Yodel It!"

Dupa ce au castigat votul publicului in cadrul Selectiei Nationale Eurovision, Ilinca si Alex Florea revin cu videoclipul piesei “Yodel It!”. Cu sprijinul Kuende si Depozitul Kendama, videoclipul a fost produs de Vali Anita & Sergiu Stoiadin, in regia lui Dan Petcan. Clipul este sustinut de Primaria Municipiului Cluj-Napoca.

Filmarile au avut loc in Cluj si au pus in valoare unele dintre cele mai frumoase locuri din orasul natal al artistei. Mesajul pozitiv si incurajator al single-ului scoate din rutina orice ascultator, iar clipul pune in imagini povestea fiecarui vers al piesei.

“Am avut ocazia sa lucram cu o echipa de profesionisti si desi au fost trei zile grele si obositoare, a fost o experienta minunata. A fost primul nostru clip si suntem foarte mandri de ce a iesit. Speram ca fanilor sa le placa!“, declara Ilinca.

“Ne-am distrat foarte tare la filmari! Am fost pentru prima oara la Cluj si am descoperit cat de frumos este orasul. Cu ocazia asta, vrem sa le multumim celor care ne-au sprijinit, dar si fanilor care au fost prezenti la filmari si pe care am apucat sa ii cunoastem.”, adauga Alex Florea.

„Yodel It!” a primit 10.377 de voturi din partea publicului in timpul celor 60 de minute alocate televotingului la Selectia Nationala Eurovision. Piesa, compusa de Mihai Alexandru, pe versurile textierei Alexandra Niculae, a fost desemnata sa reprezinte Romania la Eurovision Song Contest. Concursul va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. In prezent, Ilinca si Alex sunt in turneu de promovare in capitale precum Londra, Amsterdam si Madrid.

In 2014, Ilinca Bacila a devenit cunoscuta in urma participarii la Vocea Romaniei, uimind prin abilitatea ei de a face yodeling. Artista provine dintr-o familie de muzicieni si a participat la numeroase festivaluri din tara.

Alex Florea a inceput sa cante de la varsta de 16 ani si a urmat Scoala de Arte Populare din Constanta. Artistul a fost impreuna cu fratele sau la X Factor in 2014 unde au fost rivali, iar in 2015 a participat si la Vocea Romaniei.