In Saptamana Americana, la Lidl faci cunostinta cu starurile Americii in materie de produse culinare

Din 22 iunie, trăieşte din plin experienţa culinară a gusturilor din vest, în Săptămâna Americană de la Lidl.

La Lidl ai ocazia să trăieşti în stil american, alegând produse din gama MCENNEDY pentru fiecare masă a zilei. Începe dimineaţa cu un breakfast al campionilor, continuă cu un lunch hot şi încheie ziua cu un dinner delicios.

Ca să porneşti ziua cu multă energie, alege pentru micul-dejun un bol cu musli crocant cu arţar şi nuci Pecan (12.77 lei) sau câteva felii de pâine cu unt de arahide (9.77 lei). Iar dacă ţi-e poftă de ceva dulce, alegerea cea mai potrivită sunt clătitele (7.77 lei) cu sirop de arţar (19.77 lei).

La masa de prânz, pregăteşte nişte nuggets savuroase de pui cu sos (9.77 lei) sau un snack box pui (9.77 lei) şi garniseşte-le cu nişte inele de ceapă (4.88 lei). Pentru desert, poţi încerca biscuiţii cu ciocolată (5.44 lei), crema de cacao cu drajeuri de ciocolată (7.77 lei), un desert în stil american (6.88 lei) sau unul cu brânză (7.77 lei), iar în zilele mult prea călduroase, alege să te răcoreşti cu o delicioasă îngheţată (11.55 lei).

Pentru gustarea de la amiază, alege tot un preparat în stil american. Poţi încerca brownies cu ciocolată (7.77 lei), jeleul de fructe (6.88 lei) sau chipsurile ondulate cu gust de barbeque (5.55 lei).

Pregăteşte foarte uşor o cină ca în State adăugând în meniu pizza în stil american (7.77 lei), hot dog cu crenvurști (9.77 lei), pâinici (3.88 lei) şi muştar stil american (4.88 lei). Serile de vară nu le poţi încheia mai bine decât savurând clasicul milkshake (2.88 lei).

Dacă ţi-am stârnit pofta şi interesul, vino la Lidl în Săptămâna Americană şi întâlneşte-ți starurile preferate în materie de produse culinare din gama MCENNEDY!