Inaugurarea Romanian Business Council la Burj Khalifa

• Pe data de 6 octombrie 2023, Romanian Business Council – UAEROBC.COM se pregătește să își facă debutul oficial în Emiratele Unite Arabe, având la bază o viziune îndrăzneață și parteneriate solide.
• Luxosul Armani Hotel din Burj Khalifa va fi gazda evenimentului, care va marca o nouă etapă în cooperarea dintre mediile de afaceri românești și cele din Emirate.
• Președintele de Onoarea al UAEROBC este Alteța Sa Șeicul Hamdan bin Khalifa bin Hamdan Al Nahyan ca Președinte de Onoare, avându-l pe Marius Marinoff în funcția de Președinte și pe Genoveva Turcu ca vicepreședinte.
• Din boardul administrativ mai fac parte: Valentina Marinoff, Mussa Al Hadadi, Yulia Stark, Florina Onețiu, Ioana Postelnicu, Cristian Onețiu, Cosmin Baiu, Liviu Olaru și Cristian Duțescu.

Anunțul oficial a fost făcut pe 9 august 2023 de către Marius Marinoff, președintele Romanian Business Council – UAEROBC.COM.

„Ne-am propus să construim o punte între România și Emiratele Arabe Unite, jucând un rol de facilitator pentru dezvoltarea parteneriatelor durabile. Acțiunile Romanian Business Council sunt fundamentate pe valori precum încredere, integritate și responsabilitate, creând astfel oportunități și rezultate tangibile pentru membrii noștri”, a subliniat Marius Marinoff.

Un mesaj special a venit din partea Alteței Sale, Șeicul Hamdan bin Khalifa bin Hamdan Al Nahyan.

”Mă simt profund conectat la misiunea și valorile promovate de Romanian Business Council în UAE. În această lume interconectată, consolidarea legăturilor economice dintre Emiratele Arabe Unite și România nu este doar dorită, ci esențială pentru prosperitatea reciprocă a celor două țări. Mediile de afaceri din Emiratele Arabe Unite și România oferă oportunități unice, cu beneficii reciproce semnificative. Pentru a valorifica eficient aceste oportunități, este necesar un cadru de încredere și transparență. Aici intervine Romanian Business Council în UAE, construind acel pod necesar care facilitează trecerea de la simple tranzacții comerciale la parteneriate puternice și durabile. În concluzie, doresc să îmi exprim speranța că această conferință va inaugura un nou capitol în consolidarea legăturilor dintre Emiratele Arabe Unite și România” se arată în scrisoarea Alteței Sale.

La eveniment au fost prezenți doamna Nicoleta Teodorovici, Consul General al României în Emiratele Unite Arabe, senatorul Viorel Badea, Președintele Comisiei pentru Cultură și Media din Senatul României, precum și primii membri ai UAEROBC.

UAEROBC a încheiat deja parteneriate cu entități prestigioase din Emirate, precum IGH Hotels & Resorts, EMAAR, National Rent a Car și Rotana. Dialogurile cu First Abu Dhabi Bank sunt în curs, iar alte colaborări sunt în faza de consolidare.

Pe plan local, UAEROBC colaborează cu termene.ro, platforma ce facilitează procesul KYC (Know Your Customer) pentru companiile ce doresc să se alăture comunității. Pentru membrii Gold și Platinum, evaluarea este mult mai riguroasă, incluzând vizite la sediile companiilor și discuții directe cu proprietarii.

• Declarații din cadrul conferinței de presă: fb.watch/mj2xlGBdXh
• Mesajele video din partea membrilor boardului administrativ Yulia Stark, Florina Onețiu și Cristian Onețiu: www.uaerobc.com/en/testimonials
• În atașament, poze de la conferință și Mesajul Alteței Sale, Șeicul Hamdan bin Khalifa bin Hamdan Al Nahyan
• Detalii despre UAEROBC și cum să devii membru sunt disponibile pe site-ul uaerobc.com.