La aniversarea sa, MAM Bricolaj Morarilor a pregatit cadouri pentru clienti

Retailer-ul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice MAM Bricolaj sarbatoreste 11 ani de la deschiderea primului sau magazin, Morarilor, cu trei zile de reduceri, orar special si premii pentru clienti.

In luna aprilie, MAM Bricolaj aniverseaza 11 ani de activitate pe piata romaneasca, odata cu deschiderea primului magazin al companiei, Morarilor. Momentul va fi marcat prin amenajarea festiva a locatiei si activitati speciale dedicate clientilor in perioada 15-17 aprilie.

Astfel, magazinul MAM Bricolaj Morarilor va gazdui o tombola la care pot participa bonurile fiscale emise in perioada 8-17 aprilie pentru cumparaturi in valoare de cel putin 300 de lei. Castigatorul premiului – o masina de spalat vase Heinner in valoare de 1 900 de lei – va fi desemnat prin tragere la sorti luni, 18 aprilie. Participarea la tombola poate fi facuta cu oricate bonuri de minim 300 de lei fiecare: cu cat mai multe bonuri introduse in urna amenajata in magazin, cu atat mai multe sanse de castig la extragerea premiului.

Pentru ca toti clientii sa se bucure de aceste zile speciale al MAM Bricolaj, magazinul Morarilor va fi impanzit cu reduceri de 11% la produse din diverse sortimente: vopsea, textile, fier de calcat, plafoniera, baterie lavoar, cos rotativ, un motiv in plus pentru clienti sa-si planifice imbunatatiri in decorarea si accesorizarea casei la curatenia de primavara.

„Acest moment special in istoria MAM Bricolaj ne ofera inca o ocazie pentru a ne apropia de clientii nostri, de a le analiza in detaliu preferintele in directia amenajarilor interioare in ideea de a le veni in intampinare cu cele mai bune solutii pentru nevoile lor. Intotdeauna ne bucuram cand putem sa le oferim oamenilor «ceva in plus» fata de intentia cu care au pasit in magazinul nostru. Dar asta presupune sa fim mereu alaturi de ei, atenti la sugestiile lor, ceea ce si facem prin aceste activitati speciale pe care le organizam periodic”, a declarat Ioana Gavan, director de marketing MAM Bricolaj.

Si, pentru ca petrecerile se prelungesc intotdeauna, orarul de functionare al locatiei sarbatorite va fi extins, iar clientii isi pot planifica vizitele pentru urmatoarele intervale: vineri, intre orele 08:00 si 20:00; sambata, intre orele 08:00 si 17:00. Duminica, de Florii, MAM Bricolaj Morarilor va fi deschis intre orele 09:00 si 16:00.

Retailerul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice MAM Bricolaj detine trei magazine in Bucuresti: Luica (Berceni), Morarilor (Pantelimon) si Ghencea.

Retailerul de materiale, accesorii pentru mobilier si electrice MAM Bricolaj detine trei magazine in Bucuresti: Luica (Berceni), Morarilor (Pantelimon) si Ghencea. Compania a raportat o cifra de afaceri de 24,9 milioane de lei la incheierea primului semestru al 2021, cu 47,7% mai mare decat in perioada similara a anului trecut. Din luna ianuarie 2021, MAM Bricolaj este listat la Bursa de Valori Bucuresti.