Lasocki lanseaza noi accesorii calitative la preturi atractive

O după-amiază în oraș, o excursie cu familia sau o plimbare fără griji pe plajă? Indiferent de modul în care îți place să îți petreci timpul, optează pentru confort la maxim. Pășește împreună cu familia spre vară în pantofii Lasocki – îi vei găsi în oferta largă CCC la prețuri excepțional de atractive.

Tendințele de primăvară-vară combinate cu cel mai bun confort au ajuns în oferta CCC. Ca răspuns la nevoile întregii familii, brandul Lasocki a pregătit o gamă largă de încălțăminte și accesorii perfecte pentru zilele călduroase care se apropie. Sugestiile elegante și funcționale pentru femei, bărbați și copii se vor potrivi perfect cu orice ocazie. Invită bejul, pastelurile și portocaliul aprins în garderoba ta de vară – pantofii și accesorii în cele mai tari culori ale sezonului se vor mixa excelent cu ținutele lejere de sezon.

Cu gândul la apropierea verii, brandul Lasocki a pregătit o colecție capsulă unică pentru femei, intitulată Endless Summer. Sandalele simple și cele cu platformă au fost concepute pentru plimbări lejere, în vacanță, iar gențile în culori care amintesc de serile calde de vară vor completa armonios ținutele de zi cu zi.

Lasocki propune pentru bărbați o combinație de stil clasic și confort. Noutățile în materie de sandale și papuci din piele sunt indispensabile în ținutele de vară ale bărbaților. Tot în acest sezon o atenție deosebită ar trebui acordată pantofilor sport cu șireturi, care vor completa perfect ținutele urbane de zi cu zi. Oferta de primăvară-vară include propuneri atemporale, cum ar fi pantofii din piele cu călcâiul descoperit, brogue sau mocasini eleganți. Toate noutățile pot fi descoperite atât în varianta clasică, cât și în cea modernă.

Brandul Lasocki nu renunță la funcționalitatea excepțională pe timp de vară, astfel că noua colecție Lasocki Kids include sisteme extrem de confortabile în sandalele pentru copii. O talpă confortabilă și amortizată, finisajele din piele sau închiderile confortabile cu arici sunt elemente necesare în încălțămintea de vară potrivită celor mici.

Între timp, linia Lasocki Young integrează ultimele tendințe în garderoba adolescenților. Balerinii eleganți, sandalele strălucitoare sau pantofii din piele cu călcâiul descoperit vor eleva ținutele de vară ale tinerilor.

În plus, Lasocki vine cu soluții la modă pentru fiecare ocazie. Pe lângă încălțămintea de zi cu zi, poți găsi propuneri perfecte pentru evenimente speciale în oferta vastă a brandului. Pantofii de damă și sandalele cu toc înalt, precum și pantofii de piele pentru bărbați, pot fi accesoriile ideale la o nuntă sau o cină în familie.

Produsele Lasocki pentru toată familia sunt disponibile în magazinele fizice CCC, în aplicația mobilă și pe ccc.eu.