Noua colectie Primavara-Vara la Marks & Spencer. Tendinte si imprimeuri florale inspirate din natura

– Noua colectie Primavara-Vara 2018 la M&S
– Tendințe și imprimeuri florale inspirate din natură
– Acum, cu preturi noi pentru tine

Marks & Spencer lansează o nouă colecție de primavară – vară, iar abodarea este una rafinată care aduce în centrul atenției piesele cu imprimeuri florale și botanice.

Nuanţele inspirate din natură sunt vedetele aceastei colecţii, iar paleta de culori include tonuri de albastru, galben, violet, verde sau roz. În ceea ce privește materialele folosite, acestea au texturi vaporoase și delicate, ideale în noul sezon de primavară.

Piesele cheie ale colecției sunt reprezentate de rochiile cu imprimeuri florale, bluzele sau cămașile cu broderie botanica și sacourile sau paltoanele in nuante puternice. Acestea explorează latura delicată a femeii şi conferă un plus de încredere în sine și o atitudine romantică.

Din acest sezon, produsele Marks and Spencer sunt disponibile  la preturi noi, in medie cu 15% mai mici, cu aceeași calitate cu care ne-a obisnuit. Rochiile cu imprimeuri florale au preturi incepand de la 99 lei, camasile cu detalii florale brodate de la 185 lei, iar sacourile intr-o varietate de culori sunt disponibile de la pretul de 199 lei.

Scăderea prețurilor se aplică la colecțiile de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei, bărbați și copii, dar și la cele de lenjerie intimă, toate la aceeași calitate Marks & Spencer.