Lectii importante pentru antreprenorii romani de la Camelia Sucu, Dani Otil, Damian Draghici si George Buhnici

Camelia Șucu, Dani Oțil, Damian Drăghici sau George Buhnici au vorbit in fata a 1,000 de antreprenori români care nu se mulțumesc cu puțin. Iată lecțiile pe care le-au împărtășit:

”Unele dintre cele mai importante lecții pe care le-am primit au venit din eșecuri. Din punctul meu de vedere, nu poți crește dacă nu ajungi jos, dacă nu afli cum este atunci când trebuie sa reconstruiești totul. Eu cred în România, cred în antreprenorii români și încurajez pe oricine să pornească pe acest drum. Este unul dificil, dar care merită”, a spus Camelia Șucu.
”Comunitatea de business chiar caută dezvoltare. Și informație. Comunitatea aceasta este foarte dinamică, efervescentă și mă bucur că de fiecare dată văd fețe cunoscute și fețe noi”, a fost reacția lui Dani Oțil.
”A fost o experiență foarte tare, am fost iarăși între oameni ca noi. Aș vrea să cred că sunt din locul ăsta și dintre oamenii ăștia și sunt foarte bucuros că au stat atât de mulți oameni atât de mult timp să îi asculte pe alții. E o experiență incomparabilă. Nu cred că mai există în momentul ăsta ceva similar la noi”, a fost reacția lui George Buhnici.
”Avem nevoie de astfel de inițiative ca să putem crește, să ne dezvoltăm. Dacă noi facem bine pentru noi, facem bine și pentru alții și ăsta mi se pare cel mai important lucru. Majoritatea antreprenorilor pe care i-am văzut aici sunt foarte, foarte deschiși să învețe și sunt foarte deschiși să își însușească noi tehnici. Urmați-vă sufletul, urmați-vă sinele, urmați-vă intuiția! Visurile nu sunt nebune, urmați-vă visurile!”, a transmis Damian Drăghici.

Ei au participat la Conferința Națională ARMNCP – Antreprenori Romani Care Nu se Mulțumesc cu Puțin, by Romanian Business Club, ce a avut loc luni la Teatrul Național București în fața a 1,000 de antreprenori.