Legati prin iubire - Cadouri Pandora ME

Cadourile personalizate fac Crăciunul mai special.

În acest sezon, răsfață-ți prietenii cu bijuterii pe care le pot face cu adevărat ale lor. Indiferent dacă stilul lor este tradițional sau inovator, Pandora ME oferă piesele unice pentru a amplifica și a exprima toate aspectele despre cine sunt, inclusiv experiențele creative care vă leagă împreună.

Relansată de mai mulți artiști la nivel mondial și inspirată de lumea muzicii, a culturii online și a modei, colecția care încalcă regulile va fi în fruntea listei de dorințe a Generației Z. Oferind o multitudine de moduri de a purta – de la declarații solo la stiluri suprapuse și look-uri în straturi – există un cadou Pandora ME pentru toți prietenii tăi (dar și pentru tine).

Metalele combinate includ argint 925, amestecuri unice de metale placate cu aur roz de 14k și placate cu ruteniu. Perlele de cultură de apă dulce și emailurile vibrante adaugă detalii extrem de importante, în timp ce legăturile de cuvinte, simbolurile și medalioanele de colecție fac cadourile să fie unice – perfecte pentru persoanele creative și îndrăznețe, care le poartă.

Colierele cu lanț de zale personalizabile sunt disponibile într-o gamă de forme și finisaje metalice care pot fi aranjate cu verigi expresive, pandantive și medalioane – sau pot fi asociate cu perle de cultură de apă dulce pentru un cadou clasic, dar inedit.

Lanțuri stilate, de zale masive, cu cuvinte și simboluri care înseamnă ceva special pentru tine și prietenii tăi. Utilizează conectorul Pandora ME cu două inele pentru a personaliza suprapunerile cu până la două inele și două mini pandantive.

#PandoraME

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente,  prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de  2.5 miliarde de euro în 2020.