LEVI'S® da startul tinutelor de vara

Vedetele internaționale au fost surprinse purtând ținute LEVI’S® la Coachella, unul dintre cele mai cool festivaluri de muzică din lume

Când vorbim despre festival internațional de muzică de mare succes, spunem Coachella, eveniment la care s-au strâns toate vedetele internaționale și ne-au arătat cele mai cool ținute de festival. Unul dintre punctele de atracție ale mult așteptatului eveniment a fost brunch-ul găzduit de LEVI’S®, la hotelul Colony Palms din Palm Springs.

Într-o atmosferă relaxată, asigurată de mix-uri de vară, zeci de vedete și-au dat întâlnire pentru a celebra cultura pop. Pentru că influențele LEVI’S® în industria muzicală au rădăcini consacrate, ținutele vedetelor au avut amprenta universului denim, venind cu o avanpremieră a noii colecții LEVI’S® pentru sezonul de vară.

Printre cei prezenți la brunch-ul Levis  s-au numărat modelele Bella Hadid, Hailey Baldwin, Joan Smalls și extravagantul rapper Snoop Dogg, care a mixat hit-uri faimoase,  precum ”California Love”. Printre numeroasele personalități aflate la eveniment se numără și Heron Preston, Brooklyn Beckham, Romee Strijd sau Chloe Kim.

Propunerea LEVI’S® pentru sezonul de vară include iconicii 501® scurți sau noii baggy jeans, care aduc ținutelor un aer specific anilor ’90. În partea de sus domină logo-urile și nimic altceva! Pentru că singura regulă a ținutelor de festival este că nu există reguli, poți încerca orice, de la body-uri și până la bustiere și tricouri. Nu uita să pui pe tine și o jachetă, pentru momentele în care soarele va apune. Accesoriile sunt toate practice, iar pantofii confortabili, pentru o zi plină de distracție.

Indiferent de ce ținută alegi să porți, poti mixa cu originalitate produse iconice Levis  LEVI’S®: Trucker Jacket, 501® Skinny și 501® T Jeans, 501® Shorts,  pe care le poți reinterpreta in stil propriu în funcție de preferințe.

Așa s-a întâmplat și în cazul vedetelor prezente la Coachella, care  au avut ocazia să își personalizeze produsele preferate la Levi’s® Tailor Shop. Fie că vorbim despre petice cusute sau metode precum serigrafie, aerografie, ținutele acestora au arătat influența brand-ului asupra culturii și muzicii pop. La acestea s-au adăugat și tricourile, fustele și bluzele personalizate, care au întregit ținutele vedetelor îmbrăcate în Levi’s®.

Coachella este un festival anual, care se desfășoară în deșertul Californian. Acesta este cunoscut ca unul dintre cele mai mari și râvnite festivaluri de muzică din lume. Ajuns la a 19-a ediție, festivalul este gazda oficială a celor mai în vogă artiști ai momentului și a celor mai mari iubitori de distracție și libertate.

 

Despre Levi’s®
Brand-ul Levi’s® exemplifică perfect stilul clasic American, cool și relaxat. Încă de la lansarea de către Levi Strauss & Co in 1873, blugii Levi’s® au devenit unul dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume – captând atenția și loialitatea oamenilor de-a lungul generațiilor. Astăzi, portofoliul Levi’s® continuă să evolueze printr-un spirit inovator, de neegalat în industria modei. Gama de jeans și accesorii este disponibilă în mai mult de 110 țări, permițând oamenilor din întreaga lume să își exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre Levi’s®, produsele și magazinele sale, vizitați levi.com.