Librarie.net aduce Lizuka Educativ la Bookfest

Librarie.net, librăria online cu cea mai bogată ofertă de cărți, filme și muzică din România, anunță participarea la A X-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest, 20-24 mai 2015, Romexpo (C4/C5)

Librarie.net aduce în premieră la Bookfest cărțile Editurii Lizuka Educativ, ocazie cu care vor fi reduceri de 45% la cărțile pentru copii, părinți și bunici. Lizuka Educativ propune minunate titluri destinate educației copilului: dicționare, mini-enciclopedii, jocuri, cărți de colorat, volume de poezii, cărți de comunicare.

Mai jos am pregătit câteva recomandări pentru a-ți încuraja copilul să citească:

1. Fii atent la hobbyurile copilului tău. Când alegi o carte pentru el, ia în considerare pasiunea lui pentru ceva anume (dinozauri, animale, mașini etc).

2. Lasă-te surprins de el citind cu plăcere în timpul tău liber. Copiii au un comportament imitativ foarte dezvoltat.

3. Folosește metoda recompensei. De exemplu, oferă-i copilului tău o vizită la muzeu drept răsplată pentru câteva cărți citite.

4. Limitează timpul de vizionare TV pentru a acorda mai mult timp cititului. Nu folosi televizorul drept recompensă/pedeaspă în raport cu cititul.

5. Stabilește un timp al cititului. Acesta poate fi seara înainte de somn sau după ce și-a făcut lecțiile. În timp, această sesiune de citit se va transforma într-un obicei.

Vino împreună cu familia ta la standul Librărie.net din cadrul Bookfest pentru a descoperi cărțile pe care le cauți!

Librărie.net se află din 2001 în topul celor mai mari retaileri online cu cea mai bogată ofertă de cărți, filme și muzică din România.

WEB: www.librarie.net | FACEBOOK: www.facebook.com/librarie.net

 

 

 

Bookzone - Carti Online Resigilate