Librex.ro sarbatoreste 12 ani cu reduceri, promotii, cadouri si un super concurs cu 120 de carti!

Librex.ro aniverseaza 12 ani de la lansare printr-o campanie speciala pentru tot iubitorii de carte si nu numai!

Pe langa reduceri, promotii, cadouri si multe surprize, Librex.ro organizeaza un concurs prin care pune la bataie un super premiu compus din 120 de carti!

Pentru ca de 12 ani ai Liber la citit pe librex.ro, fiecare zi a saptamanii 22-28 august aduce cate o noua surpriza pentru toti cititorii!
In cei 12 ani de a lansare, Librex.ro a vandut peste 2.5 milioane de carti, urmand ca in viitorul apropiat sa isi diversifice portofoliul cu ebooks & audiobooks. In ultimul an,  preferintele cititorilor s-au schimbat, astfel categoria belestristica a scazut, in timp ce a crescut interesul pentru cartile de dezvoltare personala, spirituala, carti pentru copii si adolescenti.

12 cele mai vandute carti de la inceputul anului pe Librex.ro
Cand corpul spune NU, de Gabor Mate
Povestea vietii mele, Maria, Regina Romaniei
Dictionarul Ortografic Ortoepic Morfologic al Limbii Romane
Crima perfecta. Instructiuni pentru fete cuminti, de Holly Jackson
Tata bogat, tata sarac, de Robert Kiyosaki
Cele cinci limbaje ale iubirii, de Gary Chapman
Atomic Habits, de James Clear
Copilul de la Auschwitz, de Lily Graham
Jocul vietii si cum sa-l joci, de Florence Scovel Shinn
Escala, de TL Swan
Arta subtila a nepasarii, de Mark Manson
Conversatii cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch

Cea mai bine vanduta carte a editurii Librex este Povestea vietii mele, editia aniversara a jurnalului Reginei Maria, bestseller international. Cartea fascineaza prin povestile sale si cuprinde copilaria, tineretea, nunta si inceputul casatoriei, alaturi de perioada 1906-1914.

12 cele mai vandute carti de la inceputul anului pe Librex.ro
Cand corpul spune NU, de Gabor Mate
Conversatii cu Dumnezeu. Set 3 volume, de Neale Donald Walsch
Arta conversatiei, de Ileana Vulpescu
Povestea vietii mele, de Maria, Regina Romaniei
Cel mai bogat om din Babilon, de George S. Clason
Sapiens. Scurta istorie a omenirii, de Yuval Noah Harari
Tata bogat, tata sarac, de Robert T. Kiyosaki
Prietena mea geniala, de Elena Ferrante
Inteligenta materiei, de Dumitru Constantin Dulcan
Cele 15 legi supreme ale dezvoltarii personale, de John C. Maxwell
Arta subtila a nepasarii, de Mark Manson
Cele cinci limbaje ale iubirii, de Gary Chapman

Printre cele mai recente lansari ale editurii Librex disponibile pe librex.ro se numara si cele mai cunoscute carti despre success din lume, scrise de Florence Scovel Shinn – Jocul Vietii si cum sa-l joci, Usa secreta spre succes, Puterea cuvantului rostit, Cuvantul tau este bagheta magica. Florence Scovel Shinn este unul dintre cei mai populari profesori de predare a modalitatilor de succes, iar cartile ei, populare in toata lumea, au schimbat vietile a milioane de oameni.

Jocul vietii si cum sa-l joci, de Florence Scovel Shinn
Cartea ne explica modul in care ne putem bucura de lungi perioade de sanatate, prosperitate si fericire. Autoarea povesteste intamplari adevarate din viata oamenilor pe care i-a indrumat pentru a arata felul in care atitudinea si afirmatiile pozitive reusesc invariabil sa schimbe orice persoana intr-un invingator, capabil sa detina controlul asupra vietii si sa atraga prosperitatea prin cunoasterea legilor spirituale.

Usa secreta spre success, de Florence Scovel Shinn
Cartea contine o serie de invataturi, prin care autoarea ne arata cum ne putem bucura de lungi perioade de sanatate, prosperitate si fericire, impartasind povesti adevarate din viata reala, alaturi de afirmatii zilnice, pe care trebuie sa le facem pentru a atrage toate lucrurile pe care ni le dorim.

Puterea cuvantului rostit, de Florence Scovel Shinn
Cuvintele pe care le rostim au o putere imensa, iar acordand atentie acestora, ne putem transforma viata in ceea ce ne dorim. Puterea cuvantului rostit sintetizeaza invataturile lui Florence Scovel Shinn, impleteste aceste cunostinte cu povesti din viata reala, cazuri concrete de oameni care si-au schimbat destinul prin puterea cuvantului rostit. Simplitatea principiilor sale le face usor de aplicat pentru oricine isi doreste viata la care a visat.  

Cuvantul tau este bagheta magica, de Florence Scovel Shinn
Cuvantul tau este bagheta magica este o continuare a bestsellerului international Jocului vietii si cum sa-l joci, unde cititorii vor gasi principiile acestuia si cele mai importante afirmatii, explicate mai amanuntit.  Cartea oamenilor afirmatiile pe care trebuie sa le rosteasca pentru a-si recapata succesul, sanatatea, linistea si prosperitatea. Fie ca este vorba despre iubire, bani, relatii, sanatate, prosperitate sau cariera, in acest volum vei regasi cuvintele pe care trebuie sa le rostesti pentru o viata asa cum iti doresti.

Toate cartile sunt disponibile pe www.librex.ro. De 12 ani ai liber la citit pe librex.ro!

Repere principale din viata Librex
2010 – Librex.ro ia nastere, din pasiune pentru carti, cu o investitie de 30.000 de euro.
2016 – Lansarea editurii Librex Publishing, cu focus pe promovarea autorilor romani contemporani
2018 – Publicarea proiectului editorial special, unic in Romania, Colectia Centenarul Marii Uniri, de Cristian Mosneanu
2020 – Pe fondul pandemiei, Librex devine singurul agent economic care, timp de un an de zile, elimina costul transportului la orice comanda, oriunde in tara
2021 – Un an de transport gratuit (120.000 de colete livrate, 312.000 de carti vandute, 48 de milioane de kilometri parcursi)
2021 – Librex ajunge la 2 milioane de carti vandute
2022 – Publicarea a 50 de carti in cadrul Librex Publishing