Lidl inaugureaza un nou magazin in Hunedoara

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea în data de 12 noiembrie a unui magazin nou construit în Hunedoara. Având o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1200 m² și o capacitate de 100 de locuri de parcare, noua unitate va fi situată pe Strada Mihai Viteazu, nr. 2. Orarul de funcționare al noului magazin va fi următorul: între 7:30 și 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminica, între 8:00 și 19:00.

Inaugurarea noului magazin Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România.

Având acces direct la cele mai bune produse din fiecare țară în care activează, Lidl propune clienților săi mărci de calitate superioară din întreaga Europă, venind direct de la producătorii din România, Italia, Franța, Germania, Spania şi alte ţări.

Lidl va continua investiţiile în România în paralel cu crearea de noi locuri de muncă la nivel național. Lidl are în prezent peste 4.200 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 26 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a peste 10.000 de magazine. Având mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Pentru mai multe informații , vă rugăm să vizitați:

www.lidl.ro

Facebook Lidl Romania

Twitter Lidl Romania