MÁDARA KIND: Gama dedicata pielii sensibile si fragile a bebelusilor, copiilor si adultilor

NOU MÁDARA KIND – SKINCARE MINIMALISM

KIND – îngrijire organică pentru corp și păr. Gamă dedicată pielii sensibile și fragile a bebelușilor, copiilor și adulților.

Conform cercetărilor interne, produsele Mádara dedicate copiilor erau folosite în proporție de 30% de către adulți, fiind alese datorită formulelor foarte blânde, cu risc minim de reacții alergice. Astfel s-a născut KIND – ca răspuns la nevoia de simplitate și minimalism.

KIND Gel de duș delicat, 75 lei (390ml)
Gelul de duș organic curăță pielea la modul cel mai blând. Hidratează și contribuie la menținerea fineții pielii. Bogat în proteine și aminoacizi, formula mai cuprinde extracte din semințe de in cu rol protector, iar mușețelul are un efect calmant imediat.

KIND Șampon delicat, 75 lei (250ml)
Formulat cu extracte calmante și regenerante din flori de tei și semințe de in, hidratează părul, lăsându-l moale și ușor de descurcat și pieptănat. Este benefic în special pentru părul fragil, uscat și pentru scalpul sensibil.

KIND Loțiune de corp hidratantă, 75 lei (175ml)
Loțiunea delicată pentru corp și mâini hidratează până și cea mai delicată piele. O lasă moale, fină și îndelung protejată.
Este bogată în vitamina C și acizi grași omega, extracte organice din mur pitic și semințe de in care hrănesc pielea și îi întăresc bariera naturală protectoare.

KIND Spumă de curățare, 69 lei (300ml)
Cu extracte calmante de mușețel și semințe de in, spuma organică fără săpun purifică pielea fără a-i afecta hidratarea naturală și bariera protectoare. Elimină impuritățile, contribuie la calmarea pielii.

Gama KIND – certificată organic, ideală pentru pielea sensibilă, testată dermatologic, vegană, cruelty-free, în ambalaje sustenabile. Potrivită pentru întreaga familie, începând cu primele zile de viață ale bebelușilor.

MÁDARA NOU

MÁDARA DEEP COMFORT Cremă de mâini, 45 lei (60ml)
Extractele de sânziene și de crețișoară alchemilla furnizează pielii antioxidanți esențiali, acidul hialuronic hidratează, în timp ce untul de cacao hrănește, catifelează și netezește.

MÁDARA INTENSE REPAIR Cremă de corp, 109 lei (150ml)
Formulată cu acid hialuronic hidratant, crețișoară alchemilla plină de antioxidanți și unturi hrănitoare de shea și cacao, această cremă de corp intensivă rehidratează, calmează și oferă finețe pielii foarte uscate, aspre și deshidratate.

MÁDARA Gel de duș hidratant WILD WOODS, 75 lei (500ml)
Cu extracte aromatice de coada calului și pelin, formula înmiresmată a acestui gel de duș dezvăluie prospețimea vibrantă a pădurilor virgine. Este un omagiu mai degrabă modest, însă plin de fascinație, adus florei nordice.

MÁDARA Gel de duș hidratant BITTER HONEY, 75 lei (500ml)
Amintește de prospețimea plină de rouă a dimineții, de crețușcă înflorită și razele calde ale soarelui pe piele. Iată o odă parfumată dedicată verilor nordice frumoase, dar dureros de scurte.

SUSANNE KAUFMANN NOU

SUSANNE KAUFMANN VITAMIN C Complex, 639 lei (30ml)

Serul ultra eficient este dedicat strălucirii tenului, pentru ca acesta să-și recapete vitalitatea și finețea. Este infuzat cu concentrație mare de Vitamina C și un trio inovator de extracte din ciuperci.

Serul reprezintă următorul nivel în îngrijirea zilnică a pielii. Folosind o concentrație puternică de acid etil ascorbic (3-O ethyl ascorbic acid), un derivat multifuncțional și eficient al vitaminei C, serul ajută la revigorarea pielii, creșterea luminozității și stimularea producției de colagen. În totală armonie cu derivatul de Vitamina C, un trio de extracte din ciuperci oferă o multitudine de beneficii pentru transformarea aspectului pielii. Ciuperca Tremella (snow mushroom) asigură hidratarea de durată, ciuperca Albastrellus oferă echilibru și un aspect uniform pielii, iar extractul din ciuperca Reishi restabilește sănătatea optimă a tenului.

SUSANNE KAUFMANN BOOSTING Liquid Mask, 470 lei (50ml)

O mască tratament ultra eficientă, creată pentru a oferi pielii o infuzie de hidratare, în timp ce vizează și semnele îmbătrânirii.

Cea mai nouă mască din gama Susanne Kaufmann oferă un boost vizibil tenului, promovează regenerarea celulară și dezvăluie o piele mai fină, cu aspect revigorat. Rezultate vizibile în 15 minute, rezultate de lungă durată.

Soiul de mere elvețian Uttwiler Spätlauber (Malus domestica) este cunoscut pentru longevitatea celulelor sale stem. Așa se explică de ce rămân proaspete luni de zile mai mult decât alte soiuri de mere. Sunt cunoscute drept „merele care nu se încrețesc”. Formulată cu un mix vegetal concentrat, care conține și celulele stem ale mărului elvețian, masca revigorează tenul, stimulează formarea de celule noi, îmbunătățește elasticitatea pielii, pe care o lasă tonifiată și mai fermă. În plus, extractul din alge roșii și acidul hialuronic protejează împotriva uscării pielii – pentru un ten mai fin și mai suplu.

Ambele produse se potrivesc perfect în combinație cu:

SUSANNE KAUFMANN ENZYME EXFOLIATOR – peeling enzimatic, 225 lei (50ml)

Un exfoliant enzimatic formulat cu acizi din fructe pentru a oferi luminozitate pielii. Atât de blând, încât se poate folosi și de către cea mai sensibilă piele. Creat cu cel mai potrivit mix de extracte naturale și botanice, cum ar fi extractul de schinduf și un amestec de acizi delicați din fructe de măr, papaya și kiwi, pentru a exfolia ușor, fără iritații.

Acest exfoliant premiat revitalizează pielea, dezvăluind un ten vizibil mai luminos. Ectoina și un ferment din alge și lupini albi oferă regenerare celulară și protecție împotriva influențelor nocive ale mediului, lăsând pielea netedă, suplă și într-un echilibru perfect.

Este perfect în pregătirea tenului pentru etapele de îngrijire ulterioare – aplicarea de serumuri sau măști faciale. Absorbția acestora se va face mai bine și cu eficacitate crescută.

‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣
Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro