Mario Fresh lanseaza cea de-a treia piesa de pe EP: "Singuratate si Dans in Ploaie"

După ce a prezentat publicului primele două părți ale primului său EP, cu piesele „Floarea Mea” și „M-am trezit plângând”, Mario Fresh cântă ultima parte a poveștii muzicale și lansează single-ul „Singurătate și Dans În Ploaie”.

Compus de către artist alături de Renvto și Vlad Mazarel, „Singurătate și Dans În Ploaie” dezvăluie prin versuri și muzică încheierea unei etape și acceptarea acesteia.

„Mă bucur foarte mult că lansez a treia piesă de pe EP-ul «Singurătate», a fost o călătorie prin stări și sentimente și sper că a ajuns la inimile voastre și v-a alinat durerea. Am pus mult suflet în acest material și sper că, odată cu acest EP, ați cunoscut o altă latură a mea, mult mai personală”, spune Mario Fresh.

„Singurătate și dans în ploaie, remediul pentru a vindeca o vânataie/ Singurătate și dans în ploaie, pașii mei pe asfaltul ud mă ajută să te uit” sunt o parte dintre versurile prin care artistul intră în pielea celui care a iubit, iar singurătatea este remediul de care are nevoie pentru a porni pentru un nou drum, unul fără resentimente și suferință. Dedicat tuturor celor care au sufletul rănit, EP-ul ce poartă numele celui mai recent single este disponibil online pe platformele de specialitate.

Mario Fresh este artistul care a cucerit publicul cu numeroase hituri precum „Brațe străine” (alături de Andra), „Săracă inima mea”, „Dacă pleci”, „Ne mințim”, „Solo” și „Chitara mea”, o reinterpretare a single-ului „Să cântăm, chitara mea”, una dintre cele mai iubite melodii ale tuturor timpurilor. A urmat „Adu-mi soarele”, o piesă pentru toți cei care se simt pierduți atunci când persoana pe care o iubesc pleacă, „Bine de tot”, un proiect plin de culoare, cu o energie incredibilă și „Deziubește-mă” (alături de MIRA). În urmă cu aproape trei luni, artistul a cucerit Trending-ul de pe YouTube și clasamentele muzicale cu „Umbre”, single de succes pe care l-a lansat alături de Connect-R.