Marks & Spencer prezinta noile colectii de Toamna - Iarna 2019

Marks & Spencer se adaptează noilor sezoane cu ușurință și simplitate.

Entuziaste și încrezătoare, noile colecții de toamnă – iarnă sunt o celebrare a designului clasic, țesut cu un twist contemporan.

Stilul M&S reținut, sobru, dar bogat în detalii, pune accentul pe potrivirea materialelor și pe finisajele impecabile, întrucât calitatea dictează întotdeauna estetica brandului tradițional britanic. De la lână și denim, la piele si mătase, paleta de culori stă la baza călătoriei de la un sezon la altul: de la culorile de maro închis, ruginiu și tonurile tomnatice, până la nuanțe de magenta și albastru, care aduc modernitate și un aer proaspăt pieselor sezonului.

În această toamnă, imprimeurile vedeta, de la carouri subtile până la imprimeuri florale, sunt împletite împreună prin piese separate din aceleasi palete tonale.  Îmbrăcămintea de exterior este esențială, de la jachetele aviator supradimensionate până la sacourile cropped, jocul de straturi oferind un aspect modern. Siluetele simple sunt formele dominante ale sezonului, alături de elementele de bază precum piesele din denim.

Ajungând la lunile de iarnă, ţinutelor zilnice li se oferă o revizuire opulentă cu ajutorul paietelor, catifelei și accesoriilor metalice. Rochia midi statement este din nou o piesă cheie, proiectată în țesături moi și confortabile și stilizată cu accesorii chunky, pentru o interpretare modernă a sezonului festiv.

Cât priveste gama de lenjerie, nuanțele măgulitoare de bleumarin și caramel ale cămășilor de noapte din dantelă, purtate alături de hainele confortabile de casă creează o garderobă contemporană de lenjerie intimă.

Formele ușor structurate în body-uri, sutiene bralette și camizole subliniază silueta naturală, în timp ce imprimeurile statement oferă un contrast jucăuș hainelor de casă și pijamalelor elegante.

De-a lungul acestor sezoane, Marks & Spencer oferă colecții atent curatoriate, ce se completează reciproc și promovează versatilitatea, oglindind astfel modul în care femeia modernă își construiește garderoba.