Masaj de relaxare pentru un somn odihnitor

Masajul de relaxare poate fi privit ca o solutie naturala si rapida pentru momentele in care simti nevoia sa iti recapeti echilibrul interior, dar si sa ai parte de energie pentru a face fata mai usor provocarilor de zi cu zi.

Beneficiile acestuia sunt atat de renumite, deoarece ajuta la eliberarea de endorfine si serotonina. El poate fi o alegere inspirata dupa o zi grea de munca in care tot ce vrei sa faci este sa te relaxezi si sa obtii acea senzatie de confort de care ai nevoie.

Masaj de relaxare: Beneficii

Imbunatateste postura
In cazul in care ai o postura gresita, masajul de relaxare este mai mult decat perfect. El te ajuta sa scapi de durerile de spate si cel mai important aspect este ca iti va detensiona muschii, astfel incat sa poti avea parte de o postura corecta.  

Te ajuta sa dormi mai bine
Masajul de relaxare se poate folosi cu incredere pentru calmare si pentru reducerea starii de oboseala fizica sau mentala. Daca se intampla sa suferi de insomie sau de tulburari de somn, atunci poti apela cu incredere la aceasta modalitate de terapie.

Amelioreaza migrenele
O singura sedinta de masaj de relaxare are efecte benefice asupra ta. Daca te afli printre persoanele care se confrunta des cu dureri de cap, atunci un masaj de relaxare se va dovedi a fi mai mult decat perfect.

Imbunatateste circulatia
O singura ora de masaj de relaxare isi va lasa puternic amprenta asupra organismului tau. Acesta ofera foarte multe beneficii, dar faptul ca iti va imbunatati circulatia sangelui in organism este, cu siguranta, un aspect important.

Imbunatateste respiratia
Masajul de relaxare joaca un rol important in problemele respiratorii. Corpul tau va invata sa se relaxeze, iar respiratia se va realiza corect. Respiratia abdominala profunda, calmeaza si incetineste bataile inimii. In plus, favorizeaza stabilizarea tensiunii arteriale.

Reduce tensiunea
Efectuat in mod constant, masajul de relaxare poate ajuta la scaderea tensiunii sistolice si diastolice. Astfel, vei reusi sa tii la distanta accidentul vascular cerebral, probleme de rinichi sau atacul de cord.

Care este frecventa masajului de relaxare?
Sedintele de masaj de relaxare nu trebuie sa lipseasca din agenda ta saptamanala deoarece corpul tau are nevoie de o stare de bine continua si de eliberarea tensiunilor. Masajul de relaxare te poate ajuta sa te bucuri de toate acestea.

Sunt recomandate 2-3 sedinte de masaj saptamanal pentru a te bucura de cele mai bune rezultate.

Cine poate apela la o terapie de acest gen?
Masajul de relaxare este ideal pentru toate acele persoane care vor sa se relaxeze si sa se bucure in permanenta de o stare de bine. Acesta este recomandat atat persoanelor care fac miscare, cat si celor care sufera de diferite afectiuni.

Masajul de relaxare este recomandat chiar si femeilor insarcinate. Acesta poate avea un rol terapeutic in cazul durerilor sau in cazul picioarelor umflate.

Sedintele de masaj de relaxare ofera multe beneficii si sunt ideale pentru acele persoane care au grija de starea lor de sanatate si care vor sa aiba parte de un moment doar pentru ei.  

www.el-studio.ro