McDonald's® celebreaza Ziua Internationala a Profesorului si invita cadrele didactice sa se bucure de o cafea si un McToast® din partea casei

Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, McDonald’s® România invită toate cadrele didactice din țară în orice restaurant McDonald’s® pentru a se bucura de o cafea și un McToast®, în semn de recunoștință pentru pasiunea și devotamentul cu care își desfășoară activitatea. Astfel, pe 5 și 6 octombrie, educatorii, învățătorii și profesorii sunt așteptați în toate restaurantele din țară, inclusiv la McDrive®, cu o băutură caldă și un McToast® din partea echipei McDonald’s®.

Cadrele didactice din România se pot bucura de această ofertă specială, optând pentru Americano 180 ml, Cappuccino 200 ml sau Espresso 60 ml și un sandviș McToast®, în intervalul 06:00-22:00, în funcție de programul fiecărui restaurant și în limita stocului disponibil.

„În această zi, dorim să oferim cadrelor didactice din țară o mică dovadă a aprecierii noastre și să subliniem importanța rolului lor în societate. Mulțumim profesorilor pentru implicarea, profesionalismul și efortul lor constant în modelarea tinerelor generații.”, a declarat Elena Goți, Manager de Comunicare Premier Restaurants România.

Prin această inițiativă, McDonald’s® dorește să exprime recunoștința față de eforturile tuturor profesorilor care fac posibil progresul educațional în România.

Despre Premier Restaurants România
Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s® în România. McDonald’s® este lider al pieței restaurantelor, cu 98 de restaurante în 30 de orașe, dintre care 52 restaurante cu McDrive® și 54 de cafenele McCafé®. Compania are o echipă de peste 5.400 de angajați care le oferă consumatorilor produsele preferate, pregătite din ingrediente de calitate. Pentru mai multe informații, vizitați: www.mcdonalds.ro și www.facebook.com/McDonalds.ro.

Despre Premier Capital
Premier Restaurants România este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare al restaurantelor McDonald’s® din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania, Malta și România. Premier Capital plc operează 179 de restaurante, care oferă și servicii McDrive®, McDelivery și McCafé®, și are 10.000 de angajați. Peste 77 de milioane de clienți sunt serviți în fiecare an, pe cele 6 piețe. Premier Capital plc reprezintă business-ul McDonald’s® al grupului Hili Ventures Ltd, prezent în 11 țări din Europa și Africa de Nord, implicat în diverse operațiuni din industria alimentară și a ospitalității, retail, imobiliare, transport, inginerie și tehnologie. Hili Ventures are o echipă de peste 11.000 de angajați și deține parteneriate cu Apple, iRiparo, Konecranes, McDonald’s, Microsoft, NCR, Six Senses și multe alte branduri internaționale.