MICECO lanseaza prima campanie din tara de reciclare a lumanarilor folosite

Compania producătoare de lumânări, MICECO, din Brașov, anunță deschiderea primei campanii de reciclare a lumânărilor din țară.

Persoanele fizice și organizatorii de evenimente care vor da curs invitației de a aduce lumânările vechi sau consumate la sediul firmei vor primi un voucher transmisibil de 15% reducere.

MICECO, firmă producătoare de lumânări, cu o vechime de peste 10 ani pe piață, lansează către toți cumpărătorii sau colecționarii de lumânări invitația de a recicla lumânările folosite. Deși în discuțiile despre poluarea mediului se vorbește frecvent despre colectarea selectivă a unor deșeuri precum plasticul, hârtia, metalul, sticla, bateriile sau medicamentele, puțini sunt cei care știu că și ceara are efecte negative asupra mediului. „Pământul e afectat de toate deșeurile aruncate la întâmplare, iar unele dintre ele se degradează̆ în zeci de ani, chiar sute, cum ar fi cutiile de aluminiu sau recipientele de plastic. Într-un astfel de context, în care putem deja să observăm efectele poluării, încălzirea globală cu schimbările climatice, nivelul de poluare tot mai ridicat, unul dintre lucrurile pe care le putem face este să reducem cât mai mult deșeurile”, precizează inițiatorii campaniei în broșura disponibilă pe site-ul lor.

Din lumânările respective, producătorii vor realiza lumânări noi. Ei atrag atenția asupra faptului că este preferabilă colectarea și predarea lumânărilor și nu remodelarea acesteia în manieră improvizată, în locuințele oamenilor, întrucât în funcție de textura sa, ceara trebuie topită, curățată și prelucrată la temperaturi și prin procedee diferite.  

Pentru a da curs invitației lansate de producătorii de lumânări MICECO, cei interesați trebuie doar să strângă lumânările de la botezuri, nunți, cununii, zile de naștere, onomastice sau aniversare, precum și orice lumânări decorative care și-au pierdut mirosul sau pur și simplu s-au învechit, și să le aducă la sediul firmei.

Ca recompensă pentru efort și implicare, MICECO va acorda oricui dă curs invitației lansate un voucher de reducere de 15% pe care îl poate folosi pentru achiziționarea de noi lumânări. În cazul în care nu vor dori să cumpere alte lumânări, persoanele care aduc ceara colectată vor putea oferi voucherul de reducere unei terțe persoane care va avea nevoie să îl folosească.

Campania începe de miercuri, 6 octombrie, și durează pe termen nelimitat. Toți cei care o apreciază și cărora le pasă de mediul în care trăiesc sau vor să se implice activ în protejarea naturii pe termen lung sunt invitați să aducă orice cantitate de resturi de lumânări la adresa: Str. Carpaților nr. 60, Brașov.

Pentru detalii suplimentare, ne puteți contacta prin E-mail, pe adresa comenzi@miceco.ro, sau telefonic la numerele: 0726 313 240; 0735490438

Cu prietenie,
Echipa MICECO