MioBio Organic Cosmetics - news & recomandari pentru aceasta perioada

NOU MÁDARA Organic Make-up

GROW & FIX – Gel nuanțator pentru sprâncene

Cu peptide naturale, vitamine derivate din ciupercile nordice Chanterelle, cafeină și biopolimeri, serul nuanțat pentru sprâncene oferă culoare, susține creșterea firelor de păr, modelează, amplifică, fixează.

MÁDARA GROW & FIX Gel pentru sprâncene – 125 lei

#2 SMOKEY BLONDE
#3 FROSTY TAUPE
#4 ASH BROWN

Gel nuanțator cu acțiune multiplă:
• oferă culoare
• susține creșterea firelor de păr
• dă formă, modelează, amplifică, fixează

Formulat cu peptide naturale, vitamine derivate din ciupercile nordice Chanterelle (gălbiori), cafeină și biopolimeri, acest ser nuanțat pentru sprâncene îngrijește, oferă culoare și furnizează firelor nutrienții esențiali – pentru sprâncene mai îndrăznețe, mai puternice și mai pline.

Serul colorat conține pigmenți minerali puri și este creat fără niciun strop de coloranți sintetici sau de origine animală.

Testat dermatologic, fără gluten, fără parfum, cruelty free, vegan friendly.

SE POTRIVESC CU:

MÁDARA DEEP MATTER Bold Volume Mascara, 115 lei

Un mascara care se poate se poate aplica gradual – pentru un look dezarmant. Infuzată cu ulei organic de ricin, formula organică are efecte nutritive pentru gene, în timp ce le oferă volum, definire și alungire. Ceruri naturale vegane și peptide vegetale asigură o aplicare facilă și o rezistență impecabilă. Formula conține numai pigmenți naturali, fără niciun fel de coloranți sintetici.

MÁDARA COME CLOSER Infinite Lash Mascara, 115 lei

Acest mascara jet black, care este cel mai strălucitor și intens negru, oferă volum, definire și alungire pentru un look natural, de o eleganță atemporală. Este îmbogățit cu ingrediente active nutritive pentru a oferi genelor îngrijirea naturală de care au nevoie. Peptidele vegetale contribuie la densitate și volum, în timp ce cerurile vegetale, naturale și vegane, asigură o aplicare facilă și rezistență. Uleiul de ricin organic hrănește și întărește genele. Peria în forma sa conică oferă combinația ideală între volum și separare optimă.

MÁDARA WHISPER Ruj mat cremos, 119 lei
MÁDARA AURA Ruj mat cremos, 119 lei

Textura catifelată a rujurilor organice se întinde ușor și alunecă pe buze ca un vis, asigurând o culoare frumoasă, confortabilă și un irezistibil look satinat.

Buzele vor adora formula extrem delicată și antioxidantă, bogată în ulei de semințe de afine și unt de shea cu rol de hidratare și protecție a pielii, pe care o lasă netedă și mătăsoasă

MÁDARA gloss de buze HI SHINE, 99 lei
MÁDARA gloss de buze VINYL HOOD, 99 lei

Formulele vegane high shine oferă strălucire, un plus de volum și o super hidratare – un ansamblu divin și dezirabil de plenitudine și confort. Prețios efect antioxidant din partea uleiului din semințe de afine, ulei din tărâțe de orez și vitamina E naturală pentru hidratare și protecție. Ceruri vegetale pentru strălucire și volum.

MÁDARA Guilty Shades SEDUCTION, 109 lei

Se încalcă orice regulă. Cu acest fard versatil care permite explorarea neinhibată a creativității. Ingredientele fundamentale ale compoziției sunt sucul hidratant de aloe vera și un trio de uleiuri calmante – caise, prune și măsline. Boost conferit de vitaminele E și C, plus extractele antioxidante din afine și rădăcină de bujor. Varietate de nuanțe obținută prin amestecarea de oxizi de fier și mică.

Se folosește drept blush, fard de pleoape sau highlighter. Se aplică pe pleoape, pomeți, tâmple, buze, micuța cută verticală care leagă nasul de buze, sau oriunde altundeva se îndrăznește.

MÁDARA SOS HYDRA – gama de rehidratare

Perfectă pentru orice anotimp, ideală și ca tratament după sezonul rece.

Produsele SOS HYDRA de la MÁDARA reprezintă tratamente de rehidratare intensivă şi protecţie a tenului în orice sezon! Conţin ingrediente organice cu efecte anti-oxidante şi antirid, cum ar fi extractele de bujor nordic, in sau acidul hialuronic. Hidratează, revigorează şi calmează tenul deshidratat şi tern, oferă strălucire pielii.

SOS HYDRA Cremă rehidratantă
175 lei (50ml)

SOS HYDRA REPAIR Ser intensiv
175 lei (30ml)

SOS HYDRA Eye Revive
Cremă & mască pentru ochi
157 lei (20ml)

SOS HYDRA Mască hidratantă & iluminatoare
145 lei (60ml)

MIOBIO NOU
în categoria accesorii eco:

RENOMED – cut out to be timeless

Nu sunt mii. Nu sunt făcute de mașini.
Sunt produse într-o manufactură de familie situată într-un hambar istoric din vestul Poloniei.
Fiecare element este creat de către o ființă umană. Măsurate manual și potrivite, părțile componente alcătuiesc câte o pereche unică de foarfeci. Croite pentru a se potrivi perfect palmei mâinii tale.
Ascuțite pentru a tăia precis timp de zeci de ani.
Unice. Îndrăgite. Ani de-a rândul.

RENOMED
CS2 forfecuță cosmetică pentru unghii
125 lei

RENOMED
CS4 forfecuță cosmetică pentru cuticule
175 lei

RENOMED
CT1 pensetă cu vârf oblic
75 lei

RENOMED
CS7 forfecuță BARBER
modelare barbă/mustață
175 lei

Renomed – design unic din 1981
În 1981, Donata Ruciñska a proiectat primele foarfeci Renomed, creând stilul diferit pentru care sunt recunoscute. Spre deosebire de foarfecile obișnuite, produsele Renomed nu sunt forjate, ci îndoite pânã iau forma potrivitã, ceea ce reprezintã un proces de producție mai durabil grație cantitãții mai mici de deșeuri generate. Profilele semi-eliptice din oțel inoxidabil sunt utilizate pentru fabricarea produselor Renomed, oferind forma ovalã distinctã.

Foarfecile Renomed sunt consolidate, lustruite și ascuțite manual. Sunt realizate de meșteșugari experimentați, oferind cea mai bunã precizie și calitate. Toate gamele de foarfeci sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltã calitate și testate pentru posibilitatea de a fi sterilizate și dezinfectate. Gamele de foarfeci Renomed sunt înregistrate ca instrumente medicale.

În 2017 au primit German Design Award, distincție inițiatã de Bundestag-ul german în 1953 și acordatã de Consiliul German de Design. 2019 – o nouã recunoaștere pentru companie – premierea cu IF Design Award, la categoria ambalaj de produse.

Foarfecile cosmetice reprezintã una dintre cele mai populare linii de produse Renomed fabricate încã de la înființarea companiei. Au proiectat și dezvoltat multe tipuri de foarfeci cosmetice, cum ar fi foarfeca de unghii, foarfeca de cuticule, foarfeca pentru copii și foarfeca universalã pentru manichiurã. Foarfecile Cosmetic Collection au fost concepute pentru a oferi confort maxim tuturor utilizatorilor, acasã, cât și în mediile cosmetice profesionale.

‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣
Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro