MioBio Organic Cosmetics - recomandarile de primavara

Iată care sunt noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice:

NOU

MÁDARA | COLLAGEN BLOOM Set, 189 lei

Set cu 3 produse complet inspirate din natură – un ritual pentru iluminarea tenului prin susținerea nivelului optim de colagen.

• DERMA COLLAGEN Hydra-Fill Firming Serum (full-size 30ml) – serul multi premiat contribuie la stimularea sintezei de colagen pentru îmbunătățirea elasticității și fermității pielii.
• CADOU: 2 produse în format travel care susțin sinteza de colagen
o DERMA COLLAGEN Cremă Hydra-Fill Firming (15ml)
o DERMA COLLAGEN Night Source Cremă de noapte (15ml)

NOU
MÁDARA | THE ICONS Set, 79 lei

Cel mai bun start. Cu setul THE ICONS Mádara format din 4 produse perfecte pentru un ritual bun de îngrijire, ideal de testat sau de luat în călătorii.

1. Apă micelară cu acid hialuronic (50ml).
2. AHA PEEL Mască peeling pentru strălucire (17ml) – best-seller Mádara, exfoliază cu blândețe, netezește tenul și oferă strălucire.
3. SOS HYDRA Cremă rehidratantă (20ml) – nr. 1 printre cremele hidratante Mádara.
4. CC CREAM anti-pollution SPF15 – uniformizează tonul pielii, oferă protecție solară minerală UVA/UVB, anti poluare și împotriva luminii albastre – totul într-un singur pas.

NOU
FLORASCENT PARFUMEURS

COMPOSITION 34, 250 lei (30ml)
Eau de Parfum natural unisex cu note aromatice, fresh, pline de viață.
Note de vârf: absint, rozmarin
Note de mijloc: șerlai (salvia sclarea), lavandă
Note de bază: drobiță (genista), fân, labdanum

TOKYO SLING, 165 lei (15ml)
Aromele fructelor exotice însoțite de note florale. În format delicat de poșetă.
Note de vârf: pepene, guave
Note de mijloc: gardenie, magnolie
Note de bază: matcha, bambus

NOU
RAMPAL LATOUR – DUO de Savon de Marseille, 38 lei (2x150g)

Bogat în glicerină naturală, fără coloranţi artificiali, parfum sau orice alt ingredient sintetic. Este unul dintre acele produse care pot fi pe bună dreptate denumite „indispensabile” într-o casă, pentru că este de foarte bună calitate, natural, practic, eficient, sănătos. Săpunul organic de Marsilia extra-pur nu are doar calităţi multifuncţionale, ci poartă şi amprenta unui suvenir: o bucăţică de istorie, de tradiţie, de autenticiate şi de iz al vremurilor de altădată.

DUO setul Rampal Latour conține un săpun de Marsilia verde și unul alb.

Săpunurile de Marsilia conţin 72% uleiuri pure vegetale de cea mai înaltă calitate. Se realizează în manufactura Rampal Latour încă din 1828 după reţete tradiţionale bine păstrate şi sunt până astăzi o garanţie a calităţii şi a autenticităţii.

Conțin de asemenea glicerină naturală în proporții comparabile cu o cremă hidratantă. Săpunul verde 3%, iar cel alb 7%, ambele fiind ideale pentru mâini, corp și ten.

SPRING must-haves

SERUMS

MÁDARA
BOOST Ser Hyaluronic Collagen, 120 lei (25ml)

Formulat cu acid hialuronic multimolecular și zaharuri de origine vegetală cu acțiune de menținere a apei în straturile pielii, acest ser concentrat contribuie la restabilirea echilibrului în nivelul de hidratare și sinteza proteinelor esențiale pentru piele.

MÁDARA
BOOST Ser Amino-fill 3D Lifting, 120 lei (25ml)

Formulat cu amino-lipide și biopolimeri de origine vegetală, serul concentrat oferă tenului un efect instantaneu de lifting, îmbunătățind aspectul pielii mature, lipsite de fermitate.

MÁDARA
VITAMIN C Ser Intense Glow Concentrate, 199 lei (30ml)

Ready, set, glow!
Redă pielii strălucirea glorioasă cu vitamina C, acest ingredient legendar de îngrijire, cunoscut pentru efectele sale de iluminare, revitalizare și anti-îmbătrânire.

• Ajută la diminuarea hiper-pigmentării și a petelor
• Oferă luminozitate și intensifică strălucirea
• Stimulează producerea de colagen
• Protejează împotriva deteriorării epidermei cauzate de radicalii liberi

MÁDARA
TIME MIRACLE Cellular Repair Serum, 199 lei (30ml)

Un concentrat cu proprietăţi active antirid dovedite clinic. Serul tratament asigură o îngrijire intensivă anti-aging. Tenul devine mai ferm, este hidratat și își recapătă vitalitatea.

Pe baza formulei originale MÁDARA CELL REPAIR BIO-COMPLEX, suc revitalizant de mesteacăn, acid hialuronic şi 0% apă.

MOSSA
DERMA+ Ser calmant cu efect imediat, 69 lei (50ml)

Cu o formulă centrată pe valorificarea proprietăților calmante ale merișorului nordic, acesta oferă o acțiune intens hidratantă, capabilă să satisfacă orice carență a pielii, în condițiile unei experiențe tactile diafane, grație texturii sale lejere. Recomandat tuturor tipurilor de piele care traversează o perioadă de stres, manifestând simptome precum iritația și sensibilitatea sporită. Serul este certificat natural și se bucură de recomandarea dermatologilor.

MOSSA
V LIFT Power Booster, 74 lei (15ml)

Formula sa avansată cu extracte din merișorul de miere (juneberry) îmbunătățește instantaneu aspectul lax al pielii și, grație extractului din plancton, adresează nevoile tenului cu linii fine și riduri. Pielea capătă și un plus de încredere, confort și hidratare datorită acțiunii acidului hialuronic.

• 21 ingrediente active
• acțiune de lifting și sporire a fermității, pentru toate tipurile de piele

SUSANNE KAUFMANN
RENEWING Ser regenerant anti-aging, 1200 lei (30ml)

Un serum extrem de eficient, energizant, care acționează pentru a lumina, netezi și omogeniza aspectul pielii în mod vizibil.

La Susanne Kaufmann, filosofia de îngrijire a pielii se concentrează pe susținerea funcțiilor naturale ale pielii, astfel încât să arate și să se simtă cât mai bine. Dezvoltat cu o formulă bazată pe un complex unic de minerale și oligoelemente, esențe, ape specializate și bogăția nutritivă a extractelor proaspete din muguri proveniți din regiunea alpină, acest serum oferă pielii un aspect mai luminos.

SUSANNE KAUFMANN
NUTRIENT Serum, 570 lei (30ml)

Formula serului facial conține un mix de extracte botanice menite sa hidrateze și hrănească tenul în profunzime. Valorificând puterea bogată în nutrienți a plantelor, serul conține o combinație între gălbenele, Sempervivum tectorum, cunoscute pentru proprietățile lor liniștitoare și vindecătoare, extract de rodie pentru fermitate și acid hialuronic pentru hidratare. Potrivit pentru tenul deshidratat, stresat, care simte nevoia de energizare. Sunt suficiente doar câteva picături din prețiosul concentrat, acesta va avea un impact imediat asupra texturii și tonusului tenului.

‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣‣
Toate produsele se găsesc în magazinul MioBio (Jules Michelet 9 | Piața Romană, București) și online – miobio.ro