Mixit a lansat colectia de Craciun 2022: 36 produse perfecte pentru sarbatori

Mixit, compania ceha ce produce amestecuri personalizate de musli si fructe liofilizate, a lansat colectia de Craciun cu produse dulci, cani dedicate sarbatorilor de iarna si seturi cadou.

Produsele din aceasta colectie se constituie in cadouri perfecte pentru ghetele umplute de Mos Nicolae si pentru a fi puse sub bradul de Craciun. Ele sunt, de asemenea, alegeri deosebite si pentru a fi incluse in cadourile oferite de companii angajatilor la final de an, gama de Craciun satisfacand cele mai exigente gusturi.

„Craciunul este o sarbatoare pe care o petrecem in familie, cu cei dragi. Este o perioada de bucurie, de apreciere a ceea ce avem, iar produsele Mixit de Craciun sunt create pentru a surprinde spiritul si aromele specifice sarbatorii. Ne dorim ca de fiecare data cand clientii nostri savureaza produsele Mixit, acestea sa le ofere o stare de bine, un gust exceptional si sa ii faca sa se bucure de momentul prezent” a declarat Martin Wallner, cofondator Mixit.

Colectia de Craciun de la Mixit include amestecuri special create pentru aceasta perioada precum Mixul de Craciun, cel mai bine vandut mix din istoria Mixit, un amestec parfumat cu fructe, ciocolata, nuci si o combinatie speciala de condimente cu parfum imbietor, printre care se afla si scortisoara de Ceylon. Cele zece seturi de Craciun si Mos Nicolae, pregatite cu atentie, contin produse pentru gusturi variate: de la setul de Craciun pentru cei care iubesc ciocolata la setul de Craciun creat pentru barbati, de la seturi care includ bolul sau cana special create pentru Craciunul acesta si pana la setul cadou Degustare de Craciun cu sase produse special alese.

Acestor seturi li se adauga produse cu arome specifice perioadei – nuci de Craciun din cuptor, Darul de Sf. Nicolae, plin de nuci si fructe, ousoarele Krampus, Mixit drink in editie limitata de Craciun, ceaiul Mixitea, Mixit Pretzels – Craciun Spice, covrigei in ciocolata cu condimente de turta dulce – un gust ca din poveste, dar si Mixitka – Craciun, editie limitata de sarbatori.

„Produsele de Craciun sunt unele dintre cele mai apreciate si asteptate sortimente ale noastre, astfel ca in fiecare an pregatim cu drag si atentie o selectie de produse care sa aduca aromele specifice sarbatorii in casele celor care aleg Mixit. Le dorim tuturor clientilor nostri un Craciun fericit si un an exceptional” a spus Tomáš Huber, cofondator Mixit.

Mixit Craciun Barbati

 

Mixit Craciun Ciocolata

 

 

Despre Mixit.ro
Mixit este un magazin online in care clientii isi crea propriul mix de cereale, müsli, fructele uscate si nucile preferate.

In prezent pe site exista peste 70 de ingrediente diferite: baze de cereale, fructe uscate, nuci, seminte, precum si delicii precum ciocolata, condimentele sau mini fursecuri. Oferta Mixit include si amestecuri deja pregatite, create de nutritionisti, dar si ingrediente speciale pentru persoanele care sufera de boala celiaca sau alergici la anumite tipuri de alimente.

Alte produse din sortimentul Mixit sunt ciocolatele Mixit, cu un continut de ciocolata neagra de calitate 70%, imbogatita cu fructe liofilizate si nuci sanatoase. Pe site se gasesc si Mixitky, batoane de müsli, bauturi pudra, mixuri sarate de alune si branzeturi. Intrucat Mixit considera ca si ambalajul este de o importanta deosebita, tuburile companiei sunt concepute cu mult drag. Clientul Mixit poate alege livrarea prin curieri sau colectarea personala din punctele Packeta.