Ne intoarcem #Inauntru cu targul de iarna Bounty Fair!

Te invităm la o ediție specială pentru noi – în sfârșit, revenim în interiorul Casei Universitarilor, după o lungă perioadă în care târgul nu a avut loc decât afară.

Noi abia așteptăm să revedem Înăuntrul casei, să-i ascultăm scârțâitul parchetului și să ne bucurăm de zumzetul vizitatorilor. Și ce moment mai frumos pentru această revedere cu impresionantul interior al casei decât sărbătorile de iarnă?

Te așteptăm cu cadouri de Crăciun cu adevărat speciale: produse aici, lângă tine, visate pe hârtie sau în minți creative cu care poți avea  conversație, muncite în ateliere pe lângă care poate ai trecut pe stradă. Bomboane de designer care vor înveseli bradul tău de acasă, fețele celor pe care îi iubești și inima ta de iubitoare de creații autentice.
                                  
Join the joy!

Te așteptăm cu drag timp de 3 zile (da, începem de vineri) la Casa Universitarilor, între 17 și 19 decembrie, pentru a-ți hrăni sufletul cu tot ce a creat comunitatea de artizani români pentru Crăciunul perfect.

Ca de obicei, la ieșire poți participa la tombola ce îți poate aduce ca premiu un cadou de la unul dintre artiști. Mult succes!

bountyfair.inscrieri@gmail.com
facebook.com/bountyfair
bountyfair.ro