NEWS from TEZYO - Colectia de Primavara-Vara 2022

TEZYO își propune să ofere clienților săi un mic imbold pentru a avea curajul de a face următorul pas, venind în întâmpinarea acestora cu o colecție de pantofi și accesorii pentru toate momentele importante.

TOT CE CONTEAZA E LA URMĂTORUL PAS în acest sezon, așa că autenticitatea, curajul și stilul personal sunt mai importante ca oricând, iar selecția de branduri din magazinele TEZYO este diversă, generoasă și capabilă să acopere orice nevoie, putând completa cu succes orice outfit. În noua colecție se regăsesc de la modele urbane și sport, prezente într-o selecție diversă de culori și stiluri de la branduri precum: Skechers, Geox, Gryxx, Camper, Clarks, Pepe Jeans, până la modele ideale pentru evenimentele speciale, unde texturile fine se combină armonios cu aplicații prețioase. Selecția elegantă include branduri precum: Aldo, Epica, Kat Maconie for Epica.

În evidență iese colecția Kat Maconie for Epica, o colectie care abundă în referințe exotice, culori, tocuri atipice, toate scăldate în tonuri pastelate, ideale pentru o zi de vară. Tocurile au forme inedite și sunt completate de imprimeuri florale 3D, realizate într-o paletă largă de culori și nuanțe fructate. Motivul floral este un indiciu al momentelor trecătoare de frumusețe și este încorporat de culori pline de energie, iar cataramele în tonuri pastelate, prezente în colecție lui Kat Maconie, sunt răspunsul acelui dor de evadări exotice.

Tendințele sezonului primăvară-vară aduc în prim plan o varietate de stiluri, culori și texturi. Găsim în trend vârfurile pătrate, atât la pantofi, cât și la sandale, o direcție care acomodează un look clasic și stilat. Culorile vii, puternice, dar și tocurile cu forme îndrăznețe aduc un farmec aparte în orice compoziție vestimentară – fie casual-sport, fie fashion-elegant.

Pantofii mocasin sunt un must-have al sezonului și reprezintă încălțămintea practică, populară care te va ajuta să îți păstrezi dinamica, dar și eleganță într-o zi plină, indiferent că alegi varianta cu talpă chunky, cu talpă joasă, cu accesorii sau colorați.
Sandalele și papucii sunt vedetele sezonului datorită feminității acestora și a capacității lor de a aduce orice look într-o zonă rafinată.

Pentru bărbați, modelele elegante au împrumutat din utilitatea pieselor sport, devenind piese ce pot fi integrate cu usurință în toate ținutele smart-casual.

Să nu uităm și de accesorii, perfecte pentru a presăra o ținută cu o notă de rafinament și stil.

Colecția de primăvară-vară este o invitație adresată publicului de a-și satisface apetitul pentru modă și de a-și îmbunătăți propriul stil. Atât selecția de pantofi destinată femeilor, cât și cea pentru bărbați, propun o gamă extinsă de modele, materiale și imprimeuri pentru toate momentele din zi și pentru toate activitățile pe care ți-ai propus să le realizezi în perioada următoare.

Despre TEZYO
Magazinul multibrand TEZYO oferă o selecție de branduri internaționale, precum Geox, Image, Epica, Aldo, Clarks, Otter, Le Colonel, Camper, Gryxx, Pepe Jeans, Cromia, Gabor, Skechers, Hugo Boss, Le Coq Sportif, Armani, Liu Jo, Desigual, Kat Maconie, Alma en Pena, Laura Biagiotti etc.

În România, TEZYO este parte a grupului Otter Distribution și este prezent in majoritate oraselor din tara cu 34 de magazine.

Acestea se găsesc în cele mai importante complexe comerciale din țară: București (Băneasa Shopping City, Plaza Romania, Mall Vitan, AFI Palace Cotroceni, Promenada, Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza, Feeria Baneasa), Iași (Palas Shopping Mall), Constanța (City Park Mall, VIVO!, Tom), Timișoara (Shopping City și Iulius Mall), Baia Mare (Vivo!), Brașov (Coresi Shopping Resort și Afi Brasov), Bacău (Arena Mall), Cluj Napoca (Iulius Mall și VIVO!), Galați (Shopping City), Pitești (VIVO! Pitești Shopping Center), Ploiești (Ploiești Shopping City), Suceava (Shopping City), Arad (Atrium Center), Brăila (Tezyo), Craiova (Electroputere Parc), Focșani (Focsani Mall), Oradea (Tezyo),  Râmnicu Vâlcea (River Plaza), Satu Mare (Shopping City), Sibiu (Shopping City), Târgu Mureș (Shopping City).

Pentru mai multe informații, accesați:
www.tezyo.ro
www.facebook.com/tezyoshoes 
www.instagram.com/tezyo_shoes