NIOXIN Romania lanseaza un ser profesional impotriva caderii parului

NIOXIN lansează un tratament inovator împotriva căderii părului care obține rezultate notabile în doar 8 săptămâni!

NIOXIN, brandul profesional nr. 1 ce oferă soluții împotriva subțierii și căderii părului, anunță crearea și lansarea inovației – serul anti-cădere Anti-Hair Loss Serum cu Sandalore™, un ser revoluționar care începe să acționeze împotriva pierderii părului încă de la prima utilizare. Acest tratament intensiv are o triplă acțiune, deoarece el îmbunătățește densitatea părului, dar totodată îl face mai puternic și îi reduce căderea.
    
După mulți ani de studii, cercetătorii NIOXIN au creat o formulă complet unică ce împiedică pierderea părului, care are la bază ingrediente precum Sandalore™ (un parfum sintetic din lemn de santal), cafeină, acid lauric și niacinamide.

Cum funcționează Sandalore™?
Conform rezultatelor unor cercetători de top, aroma Sandalore (o versiune sintetică a parfumului de lemnu de santal) poate fi detectată și mirosită de către receptorii olfactivi care se găsesc la nivelul scalpului, acolo unde se află foliculii de păr. Mirosul de Sandalore stimulează receptorii și ajută la contracararea căderii părului prin încetinirea miniaturizării foliculilor și creșterea ancorării mai puternice a firelor de păr. Rezultatul? Faza naturală de cădere a părului este prelungită/ întărziată, ceea ce se traduce printr-o reducere a căderii părului.

Testele clinice au relevat următoarele informații despre cei care au încercat serul profesional impotriva caderii parului NIOXIN Anti-Hair Loss Serum:
– 98% au spus că este mai blând cu scalpul
– 91% au observat reducerea procesului de cădere a părului
– 98% au observat o ancorare mai bună a părului pe scalp;
– 95% afirmă că sănătatea scalpului a fost îmbunătățită;
– 93% au văzut mai puține fire în peria de păr.
    
Tratamentul împotriva căderii părului NIOXIN acționează cel mai bine atunci când este aplicat zilnic, direct pe scalp, fie că părul este spălat sau nu înainte.
    
“Serul NIOXIN cu Sandalore™ este o inovație incredibilă. A durat mult timp până să descoperim un produs revoluționar, care să încetinească semnificativ căderea părului, însă acum suntem convinși că acest ser este soluția căutată de mulți dintre noi.” spune Ambasadorul Editorial NIOXIN – Zoe Irwin.   

FII LA CURENT CU TOATE NOUTĂȚILE NIOXIN!
    
Te așteptăm pe pagina de Facebook pentru inspirație: www.facebook.com/NioxinRomania
Preț recomandat de vânzare – 170 de lei