Noi nume la Designers Boutique din Bucuresti Mall-Vitan

Lele Made This, Noria Anis și Les Waves sunt designerii lunii mai în cadrul Designers Boutique

București Mall-Vitan, primul centru comercial modern din România, aduce, în luna mai, noi creatori de frumos în cadrul Designers Boutique. Lele Made This, Noria Anis și Les Waves sunt brandurile care vin mai aproape de comunitatea iubitorilor de fashion autentic, din inima capitalei, cu articole dedicate noului sezon.

Irina Constantin, fondatoarea Lele Made This, revine în pop-up store-ul dedicat produselor „made in Romania”, pentru a-și reîntâlni clienții, cu noi „povești de porțelan”. Brandul le propune vizitatorilor din București Mall-Vitan să descopere accesorii unice, lucrate manual, pictate sau cu accente de aur sau platină.

„Sunt încântată să revin la Designers Boutique. Este întotdeauna o experiență minunată, dar și o oportunitate să aduc mai aproape de iubitorii de fashion colecțiile mele. Așa cum m-am obișnuit, vin cu bijuterii lucrate cu grijă, de mâini atente, și pictate cu delicatețe în culorile potrivite noului sezon. Cu elemente din materiale prețioase, cu accente de aur sau platină, colecția mea își așteaptă cu drag vizitatorii”, a declarat Irina Constantin, Lele Made This.

Noria Anis, brandul românesc de haine premium, daywear și cocktail, vine în premieră la Designers Boutique, în luna mai. Fondat în 2019, de către Georgiana Roșca, brandul aduce articole vestimentare atemporale și versatile, care pun în valoare feminitatea.

„Ne bucurăm să fim prezenți pentru prima dată în Designers Boutique și să ne alăturăm comunității de aici. Am pregătit o colecție perfectă pentru sezonul de primăvară – vară, cu materiale naturale și pline de feminitate și suntem încântați de această experiență care ne aduce mai aproape de comunitatea noastră, dar și de vizitatorii București Mall-Vitan”, a declarat Georgiana Roșca, Noria Anis.

Și Les Waves, brand de costume de baie, ajunge pentru prima dată în pop-up store-ul dedicat designerilor autohtoni. Creat din dragoste pentru surf și inspirat de libertatea și energia emanată de valuri, Les Waves propune ținute de plajă funcționale, sexy și glame. Totodată, 80% din colecția 2023, disponibilă și în București Mall-Vitan, este produsă din Econyl®, o fibră de nailon reciclată care dă o a doua viață deșeurilor. Brandul își propune ca până în 2024 întreaga sa producție să fie sustenabilă.

„Venim cu multă culoare și prospețime să dăm startul pregătirilor pentru sezonul estival. În acestă colecție Les Waves vei găsi body-ul perfect cu mânecă lungă, dar și costumul întreg cu efect de sculptare și cu o textură lucioasă. Ambele costume de baie sunt realizate din fibre reciclate moi. Vă așteptăm cu drag la Designers Boutique, să ne descoperiți colecțiile și să aflați povestea din spatele fiecărui articol”, a adăugat Cristiana Muceanu, fondatoarea și head-designer-ul mărcii Les Waves.

De cinci ani de zile, București Mall-Vitan pune la dispoziția comunității de designeri și branduri autohtone de fashion un spațiu comercial dedicat și le oferă acestora ocazia să-și prezinte creațiile și să înțeleagă mai bine experiența de retail offline.

Pop-up store-ul Designers Boutique, situat la parterul București Mall-Vitan, aduce în lumina reflectoarelor și mai aproape de clienții și vizitatorii centrului comercial, în fiecare lună, noi colecții ale autorilor români.

Povestea Designers Boutique se scrie, cu pasiune și dedicare, în București Mall-Vitan, unde creațiile autentic românești își găsesc loc în inima orașului și a celor care le poartă cu mândrie.

Despre București Mall – Vitan
București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO, din București Mall – Vitan, este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Iar Bebe Tei din București Mall-Vitan, magazin pentru întreaga familie, vine cu o ofertă variată, ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Despre Designers Boutique
Designers Boutique este un proiect unic ce susține designerii și brandurile românești, inițiat de București Mall-Vitan. Acesta a luat naștere în 2018 și pune la dispoziția antreprenorilor români, la început de drum sau nume deja cunoscute, din industria de fashion, beauty & deco un pop-up store dedicat, în interiorul centrului comercial, în care aceștia își pot prezenta colecțiile, dar au, totodată, acces la o nouă comunitate și se pot întâlni cu experiența de retail offline. În fiecare lună, noi designeri români sunt prezenți sub cupola București Mall-Vitan, unde vin să-și întâlnească publicul și susținătorii brandurilor locale și a produselor „ made in Romania”. În cei peste patru ani de activitate, peste 150 de designeri locali au avut ocazia să își prezinte creațiile în centrul comercial București Mall-Vitan.