Notino te ajuta sa construiesti rutina de ingrijire a tenului pentru sezonul rece

Sezonul rece și-a intrat în drepturi, iar acum este momentul perfect pentru a ne concentra pe repararea și îngrijirea tenului.

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, la fel și nevoile tenului nostru. Temperaturile mai scăzute necesită formule mai hidratante care vor proteja pielea de căldura uscată din interior, dar și de aerul rece de iarnă.

Îmbunătățirea rutinei de îngrijire a tenului nu este o sarcină ușoară, dar Notino, unul dintre cei mai mari retaileri online de parfumuri și cosmetice, vine în ajutor cu o listă de produse must-have, atent selectate, care vor avea mare grijă de ten:

-Avène Skin Care Fluid facial 3 in 1 make-up remover
Toată lumea știe cât de important este un demachiant bun. Acest produs de la Avène asigură înlăturarea blândă și completă a fondului de ten, inclusiv în zona din jurul ochilor. Mai mult, produsul nu conține alcool.

-Saffee Cleansing Melting Jelly Scrub
Curățarea pielii, exfolierea și reducerea punctelor negre sunt bifate toate de un singur produs. Acesta conține cristale de zahăr într-o bază de ulei, iar datorită tehnologiei unice oil-to-milk,  atunci când este combinat cu apă, uleiul se transformă într-o loțiune pentru ten care curăță și hidratează pielea.

-Filorga Hydra-Hyal – ser de hidratare intensivă cu efect de netezire
Serul conține patru tipuri de acid hialuronic, care redau tenului aspectul neted și proaspăt. De asemenea, are un efect emolient și hidratant instantaneu asupra tenului uscat, care este adesea întâlnit în timpul sezonului rece. Se aplică înainte de crema hidratantă, ca să fie absorbit în mod corespunzător de piele.

-Collistar Pure Actives Eye Contour Hyaluronic Acid+Peptide
Această cremă de ochi nu permite oboselii să lase urme în jurul ochilor reducând cearcănele și ridurile. În plus, ridică pleoapele căzute și contururile feței în zona ochilor. Aplicarea se face prin tapotarea produsului deasupra ochilor și sub aceștia, din centru spre margini. Aceasta este cea mai bună modalitate de aplicare a cremei de ochi.

-KORIKA Korean Heritage – set de măști faciale
Setul de măști faciale va îngriji tenul cu ajutorul ingredientelor sale tradiționale coreene, ce au fost cultivate pe insula Jeju, iar apoi prelucrate cu cea mai delicată tehnologie. Pentru a stimula absorbția produsului, se poate utiliza un roller facial din Colecția Notino Spa. După aceea, se aplică o cremă hidratantă pentru a sigila hidratarea și ingredientele măștii.

-Payot, My Payot Crème Glow
Această cremă de față oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Hidratează intens, oferind prospețime și luminozitate, se aplică prin mișcări circulare și masaj blând.

Aceste produse vor ajuta și îi vor oferi tenului îngrijirea adecvată pentru a arăta cât mai bine, chiar și în timpul sezonului rece.

Este important de reținut că nevoile tenului se schimbă de la sezon la sezon, iar la fel trebuie și rutina de îngrijire a acestuia. Mențineți pielea hidratată și luminoasă pe tot parcursul anului, îmbunătățind constant rutina de îngrijire a tenului cu produse pe care le puteți găsi la Notino.

Despre companie
Notino este unul dintre cele mai mare magazin online de parfumuri și cosmetice din Europa. Călătoria sa a început în Republica Cehă în 2004. Compania s-a transformat rapid într-unul dintre cei mai puternici concurenți în sectorul frumuseții și al comerțului on-line. În prezent, Notino activează pe 28 de piețe europene, unde operează, printre altele, 26 de magazine fizice. Este partener autorizat al celor mai mari companii mondiale de beauty, precum Dior, Yves Saint Laurent, Estée Lauder, Gucci, Chloé, Lancôme, Versace și altele. Are un portofoliu incredibil de 80.000 de produse, de la peste 1.400 de branduri.