Noua gama Fudge All Blonde

Blondul vine în zeci de nuanțe diferite, de la blond căpșună și blond vanilat, la blond caramel și blond crem de unt și multe alte nuanțe care nu sună la fel de delicios, dar care arată superb.

Cu toate acestea, părul blond nu se referă doar la un spectru de nuanțe de la cele deschise și până la cele mai închise. Acesta se poate îndrepta spre tonuri de aur alb, galben, roșu, portocaliu și roz și reușește să arate diferit de fiecare dată. Este de departe cea mai versatilă culoare a părului, deoarece se pretează frumos la atâtea tonuri și texturi diferite. Însă îngrijirea părului blond nu este atât de distractivă și simplă cum pare. Decoloarea și tratamentele chimice, precum și elementele naturale cum ar fi apa, soarele și poluarea aerului, sensibilizează fibra capilară, lăsând-o fragilă, uscată și predispusă la rupere. Din acest motiv, rutina de îngrijire a părului blond trebuie realizată cu responsabilitate. Și cum îngrijirea corectă a părului începe de la șamponare, experții de la Fudge Professional au lansat EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET- gama de îngrijire zilnică a părului blond cu tehnologia unică OptiPlex care ajută la reconstrucția legăturilor după daunele provocate de produsele chimice, de styling și de mediu.

Noua gamă EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET din portofoliul Fudge este disponibilă în toate saloanele GETT’S începând cu luna aprilie și online pe www.getts.shop.ro!

• EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET-TONING SHAMPOO -șampon pentru păr blond pentru utilizare zilnică

Oferă părului blond o nouă viață cu șamponul tonifiant Fudge Professional, conceput pentru a menține șuvițele deschise. Special formulat pentru a contracara tonurile galbene în timp ce repară aspectul deteriorării, șamponul violet folosește tehnologia profesională de salon pentru a oferi rezultate excepționale acasă.

Datorită tehnologiei Opti-PLEX™, vă puteți bucura de păr cu până la 95% mai puternic, care rezistă la rupere. Este ideal pentru consolidarea fibrelor și a legăturilor care au fost deteriorate după ce au fost expuse la medii dure sau tratate cu substanțe chimice și instrumente de coafat. De asemenea, șamponul conține micro-pigmenți violet care îndepărtează orice ton arămiu, păstrându-ți nuanța pentru mai mult timp.

Utilizat zilnic, șamponul va face părul de două ori mai moale și de zece ori mai neted, iar tehnologia FragranceFuse™, va conferi parfum până la 24 de ore.

Preț online: 96 lei

• EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET-TONING CONDITIONER – Balsam pentru păr blond pentru utilizare zilnică

• Tonifiere treptată și reparare instantanee, pentru a menține părul blond strălucitor și sănătos. Balsamul pentru tonifiere violet acționează pentru a elimina tonurile galbene și deteriorarea, pentru a vă ajuta să mențineți culoarea proaspătă obținută la salonului. Balsamul cu forță dublă folosește micro-pigmenți violeti pentru a calma tonurile alamie și tehnologia OPTI-PLEX pentru a întări părul și a reconstrui daunele cauzate de tratamentele chimice și de coafarea termică pentru un păr mai blond, mai puternic și mai neted.

Cost online: 93 lei

EVERYDAY CLEAN BLONDE DAMAGE REWIND VIOLET-TONING TREATMENT-Tratament pentru păr blond pentru utilizare zilnică

Tratamentul Clean Blonde Damage Rewind de la Fudge conține micro-pigmenți violet cu putere maximă pentru a îndepărta nuanțele de galben și tehnologia Opti-PLEX™ pentru a hrăni părul, astfel încât nu trebuie să alegeți între tonifiere și reparare. Formula fără greutate acționează adânc în miezul părului pentru a reconstrui legăturile după daune chimice, de coafare și de mediu, netezind în același timp cuticula firului de păr. Rezultatele? Părul blond este mai luminos, mai puternic, mai neted și un miros de invidiat.

Cost online: 106 lei