Noutati de toamna MÁDARA: 2 new product launch

NEW!
SOS CICA RICH HYDRA-BARRIER
40ml, 157 lei

Salvatorul pielii uscate
Formula cu extract calmant de Centella Asiatica (CICA) – recunoscută pentru remarcabilul efect hidratant – a acestei bogate creme hydra-barrier are un efect rapid de calmare și hrănire a pielii foarte uscate, deshidratate și sensibile, consolidând bariera protectoare și contribuind la reechilibrarea epidermei.

NEW!
GLOSSY VENOM 78 RUBY RED – gloss hidratant pentru buze – 91 lei

Formula vegană high shine oferă strălucire, un plus de volum și o super hidratare
Aplicat în strat subțire, culoarea va fi un rozaliu fin, iar în straturi succesive se va obține roșul aprins seducător și plin de strălucire.

INDISPENSABILE ÎN RUTINA DE ÎNGRIJIRE
produse de igienă vegane, sustenabile, certificate natural
CLEAN HANDS, CALM MIND

MÁDARA ANTI 20 SEC CLEAN HANDS
Spray igienizant (70% alcool) – 50ml, 39 lei

Acest spray igienizant pentru uz cu efect imediat alătură un nivel de 70% alcool vegetal pur betainei emoliente și extractelor calmante din plante cu proprietăți naturale antibacteriene – merișor, gutuie și mușețel.

Valoroase atribute de protejare și echilibrare a funcțiilor pielii sunt obținute și din partea prețiosului extract de Centella Asiatica.

MÁDARA ANTI 20 SEC CLEAN HANDS
Săpun pentru mâini  – 300ml, 55 lei

Acest săpun lichid natural este formulat cu betaină hidratantă și extracte vegetale cu proprietăți naturale antibacteriene și calmante din fructele de merișor, gutuie și mușețel.

Valoroase atribute de protejare și echilibrare a funcțiilor pielii sunt obținute și din partea prețiosului extract de Centella Asiatica, cunoscută drept planta CICA.

MÁDARA CARE RESCUE Cremă pentru mâini
150ml, 69 lei

Cremă cu formulă bogată, luxuriant-hidratantă, protejează bariera de auto-apărare a pielii și, după aplicare, furnizează o senzație instantanee de confort și destindere.
 
Aceste capacități atât de valoroase sunt datorate conținutului de unt de shea și unt de cacao, extractelor antibacteriene și calmante de merișor, gutuie și mușețel.

MÁDARA ANTI 20 SEC FAST CLEAN
Spumă pentru curățarea mâinilor și a feței – 100ml, 59 lei

Spuma de curățare-instant are o formulă benefică pielii datorită betainei emoliente și extractelor vegetale cu proprietăți naturale antibacteriene și calmante de merișor, gutuie și mușețel.
Pentru mâini și ten.

PREGĂTIREA PIELII PENTRU SEZONUL RECE
SUPERSEED – 3 seruri extrase din puritatea naturii

Combinaţii sinergetice de uleiuri pure presate la rece, fiecare dintre ele un hiperconcentrat din 8 până la 10 uleiuri vegetale obţinute din seminţe preţioase de fructe nordice de pădure şi legume. Acţiunea lor de hidratare şi regenerare asupra straturilor adânci ale epidermei a fost testată şi dovedită ştiinţific în laboratoarele Madara.

Micile seminţe ale fructelor de pădure şi ierburilor nordice conţin 1-5% ulei. Această cantitate minusculă este extrasă prin metoda presării la rece, relevând lipide naturale rare în componenţe unice. Uleiurile obţinute din seminţe au în compoziţie 60-80% acizi graşi esenţiali (Omega-3 şi Omega-6), antioxidanţi puternici şi vitamine, polifenoli, carotenoizi.

Ele conlucrează la combaterea deficitului de umiditate şi reglarea nivelului de hidratare al pielii, îmbunătăţirea tonifierii, elasticitate şi menţinerea barierei protectoare naturale a epidermei.
Testele dermatologice in-vitro şi in-vivo dovedesc faptul ca uleiurile obţinute din seminţe încetinesc procesul de îmbătrânire prematură a pielii provocat de deshidratare, de acţiunile dăunătoare ale mediului înconjurător sau a razelor UV.

SUPERSEED Soothing Hydration – ulei facial hidratant, 30 ml, 215 lei
Obţinut din combinaţia unică a 8 uleiuri nutritive pure care oferă pielii hidratare, fermitate şi senzaţia imediată de confort.

SUPERSEED Radiant Energy – ulei facial iluminator, 30 ml, 215 lei
Pe baza a 9 uleiuri preţioase și rare care oferă pielii luminozitatea tinerească.

SUPERSEED Age Recovery – ulei facial anti-aging, 30 ml, 215 lei
Un puternic tratament anti-aging pe baza a 10 uleiuri rare cu efecte regenerante, care revitalizează şi învigorează tenul obosit.

PRODUSELE MÁDARA SE GASESC IN ROMÂNIA PRIN MIOBIO.RO
Magazinul MioBio: Str. Jules Michelet, nr. 9, București

Online Shop: www.miobio.ro