Noutatile lunii iulie la Disney Channel si Disney Junior

DISNEY CHANNEL

NOI EPISOADE DIN AMFIBIENII

Aventurile tinerei fete de treisprezece ani, Ana Bonciui, care s-a teleportat în Amfibia după ce a furat o cutie muzicală misterioasă continuă. În noile episoade, Ana și familia Plantă sunt transportați la Los Angeles, unde trebuie să găsească o cale de întoarcere în Amfibia, pentru a putea salva lumea de un rege rău și de armata sa mecanică.

În fiecare weekend, începând din 2 iulie, de la ora 15:25

MARATON SECRETELE DIN SULPHUR SPRINGS

Griffin Campbell se mută cu familia la hotelul Tremont din orașul Sulphur Springs. Tot orașul crede că hotelul e bântuit de fantoma unei fete pe nume Savannah, care a dispărut acum 30 de ani. Când Griffin și noua lui prietenă, Harper, încearcă să afle ce s-a întâmplat cu ea, găsesc un portal care le permite să se întoarcă în timp, unde află că secretul rezolvării misterului e să îl cunoscă pe tatăl lui Griffin! Toate episoadele sezonului 2 Secretele din Sulphur Springs vor putea fi vizionate de micii telespectatori într-un maraton special.

Sâmbătă, 2 iulie, de la ora 09:45

WEEKENDUL PRIETENIEI

30 iulie este Ziua Prieteniei. Telespectatorii Disney Channel pot sărbători weekendul special dedicat aceste zile alături de serialele Cățelul blogger, Casa lui Raven sau Ce ciudat.

Weekend-ul 30-31 iulie, de la 21:20

DISNEY JUNIOR

NOI EPISOADE DIN EROII ÎN PIJAMA

Eroii în pijama îl ajută pe Roboțel când Ninja Nocturnul îi fură pălăria și după ce Octobella îi fură nava acestuia devine căpitanul Eroilor în pijama.

Din 25 iulie, de la ora 20:00

GAȘCA PUIȘORILOR NOI EPISOADE

Cea mai tare echipă de ajutoare din curte Coop, Sweetie și Micul Boo continue să ajute comunitatea și să rezolve isteț problemele. Cei trei vor descoperi că lui Scout îi este frică să facă baie și își doresc să îi demonstreze că ora de baie este distractivă. Gașca puișorilor o ajută pe Dinah cu salonul de coafură din curte, iar când căpitanul Tully lipsește, echipa pleacă într-o căutare pentru a-și găsi mentorul.

Din 11 iulie, de la ora 19.30

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PRIETENIEI

Micii telespectatori vor sărbători Ziua Prieteniei cu cei mai îndrăgiți prieteni de la Disney Channel Junior: Alice în Cofetăria Minunilor, Mickey Mouse: Casa distracției, Blue

Din 30 iulie, de la ora 19.00

MIRA, DETECTIV REGAL NOI EPISOADE

Numită detectiv regal în regiunea Jalpur, curajoasa și inventiva Mira călătorește prin tot regatul pentru a ajuta membrii familiei regale și oamenii de rând! Mira va folosi lupa ei unică în investigarea fiecărui caz pe care îl întâlnește. În noile episoade cadoul regal al prințului Veers pentru ziua de naștere a Reginei Naiyapurams dispare, iar Mira investighează situația pentru a-l găsi.

Din 2 iulie, de la ora 18.30