O noua cursa pentru Emy Alupei: Trapperita este noua concurenta de la "Bravo, ai stil!"

Emy Alupei, prima voce feminină a muzicii trap românești, intră în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, una dintre cele mai populare emisiuni de fashion ale momentului.

Pasionată de modă și dornică de a experimenta diferite stiluri vestimentare, artista a intrat în cursă pentru a câștiga marele premiu și titlul de „Cea mai stilată celebritate” din România.

Astfel, după ce a câștigat simpatia publicului în cadrul „Survivor România” și a demonstrat constant că știe să treacă probele cu brio și să aducă puncte echipei „Faimoșilor”, Emy Alupei a revenit la cea de-a doua dragoste a sa: „moda”.

„Sincer, nu-mi imaginam vreodată că o să particip la «Bravo, ai Stil!», deși îmi doream de mult timp. Întotdeauna am simțit că sunt prea băiețoasă și că nu aș putea face față, dar am realizat ceva. Fiecare om este frumos în felul lui, indiferent de cum arată, de câte kilograme are, de înălțime sau de trăsături. Fiecare dintre noi e unic și special în felul lui. Sunt extrem de recunoscătoare pentru experiența asta și mai ales pentru faptul că am aterizat din jungla «Survivor România» la «Bravo, ai stil!» deoarece contextul ăsta face lucrurile mult mai interesante pentru mine. Sunt sigură că mi s-a dat șansa să evoluez și să capăt mai multă experiență din toate punctele de vedere. Vă mulțumesc”, declară Emy Alupei.

În vârstă de 21 de ani, Emy Alupei și-a descoperit prima iubire, muzica, la vârstă de 12 ani. Printre cele mai de succese piese pe care trapperița le-a lansat de-a lungul timpului se numără „Nu uita”,  „Fata lu’ Tony Montana”, „Hannah Montana”, „Vezi să nu pici”, „Lasă să mă doară”, „Obor”, single-uri ce au adunat peste 20 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Cel mai recent single al artistei se numește „Karma” și a fost lansat la scurt timp după întoarcerea ei din Republica Dominicană. Piesa ce a adunat aproape 3 milioane de vizualizări este însoțită de un videoclip ce îi are protagoniști pe Emy Alupei și Iancu Sterp, cel care i-a fost și adversar artistei în competiția „Survivor România”.