O poveste moderna de Craciun in #MyCalvins

Autentica. Creativa. Texturata. Iconica.

Asa incepe o poveste de Craciun in cele mai cool item-uri CALVIN KLEIN. Descopera-ti libertatea de a trai sarbatorile de iarna in stilul tau. Alege persoanele dragi pe care ti le doresti alaturi, alege locul in care simti cel mai bine & in cele din urma alege povestea pe care vrei sa o experimentezi. Atata timp cat traiesti fara limite, orice poveste in #MyCalvins este cu happy ending.  

Si daca CALVIN KLEIN nu ar fi existat…

Ar fi fost in cele din urma creat oricum, special pentru tine. Si ar fi fi inceput la fel. Cu gama de Underwear realizata din materiale moi, fara cusaturi, cu elasticitate optima, oferindu-ti un confort incredibil.

De ce ai mai avea nevoie? De un fleece Sherpa – fie ca este vorba despre un hoodie sau un zip-up – construit dintr-o lana pufoasa, intr-o culoare neutra, care pune in lumina felul tau unic de a fi. Continua layering-ul cu o jacheta puffer pentru o silueta moderna & fresh, realizata din materiale sustenabile. Oriunde vei calatori, acest outfit iti va oferi tot confortul de care ai nevoie, si vei avea permanent senzatia ca te afli in fata unui semineu, cu o cana de ceai in mana.  

Alege din colectia Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN acele piese statement pentru personalitatea ta si creaza un key look pentru fiecare moment special.  

Ce mai astepti? Descopera intreaga Colectie Toamna Iarna 2021 CALVIN KLEIN in magazinele  Calvin Klein din Romania!

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate si pe tommy.com.  

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.