O sarbatoare a tuturor persoanelor dragi

Pandora aduce un omagiu tuturor figurilor materne recunoscând diversitatea maternității de Ziua Internaţională a Mamei. Indiferent dacă sunt legate de familie, biologie, prietenie, experiență sau toate cele de mai sus, noua colecție și campanie pentru Ziua Mamei celebrează nenumăratele forme diferite în care dragostea unei mame este exprimată și explorată, depășind cu mult percepţia ei tradițională.

Pentru a onora dragostea unei mame, colecțiile Pandora Mother’s Day Moments și Timeless au primit semnificații și mesaje pentru a reflecta impactul și influența pe care mamele o au asupra vieții noastre.

Povești noi, noi creaţii
Piesele noi din colecții au fost realizate manual cu atenție pentru a explora poveștile dragostei materne. O metaforă a protecției materne, un talisman pandantiv dublu din argint 925 elegant afișează o inimă decupată cu pavé de sidef artificial din biorășină albă de-a lungul marginilor. O nouă tehnică inovatoare care are ca rezultat piese care atrag ochiul.

Brățara clasică şi cea fixă au închizătoare unice care evidențiază măiestria detaliată. O inimă ajurată împletită cu un simbol infinit simbolizează dragostea veșnică pentru toate tipurile de mame. Pavé-ul este o mare parte din moștenirea și identitatea Pandora, iar în acest sezon a primit o întorsătură modernă, rezultând un pavé uimitor. Un decor liniar cu cel puțin trei rânduri de pietre oferă un efect tridimensional care strălucește din orice unghi. Această nouă tehnică este prezentată pe inele, cercei și coliere din argint 925, placare cu aur de 14 k și placare cu aur roz de 14 k.

Mama Natură
La fel ca Mama Natură, dragostea unei figuri materne este atât puternică. Noile piese Timeless Herbarium reflectă această dragoste cu piese uimitor de frumoase din argint 925 și pietre delicate. Reluând formele frunzelor și petalelor, desenele au fost create folosind diferite tăieturi și forme de piatră pentru a forma grupuri strălucitoare de plante și flori. Fie că este un inel cu flori atrăgător sau o brățară cu plante care înfloresc în jurul încheieturii mâinii, fiecare piesă este o reprezentare plină de putere a ceea ce înseamnă să iubești și să hrănești ca mamă.

#MomentsWithPandora

DESPRE PANDORA
PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii finisate manual, realizate din materiale de înaltă calitate, la prețuri accesibile. Bijuteriile Pandora sunt distribuite în peste 100 de țări, de pe șase continente, prin aproximativ 7,000 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,700 de magazine-concept. Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Pandora are 26,000 de angajaţi în întreaga lume și își creează bijuteriile în cele două fabrici certificate LEED din Thailanda, folosind în principal argint și aur reciclate Compania intenționează să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2025 și s-a alăturat inițiativei Science Based Targets pentru a reduce emisiile pe întregul lanț valoric. Pandora este listată public la bursa Nasdaq din Copenhaga și a generat vânzări în valoare de 2.5 miliarde de euro în 2020.