O vara in roz cu #ghdpinkcollection

ghd lanseaza colectia limitata de vara ghd pink collection. Platinum si classic V, stylere vedeta ale brandului britanic sunt un mix perfect intre tehnologie de ultima ora si design, astfel incat sa obtii cele mai bune rezultate pentru parul tau, fara a-i afecta sanatatea.

Cele doua produse roz, din noua colectie limitata de vara,  integreaza tehnologia tri-zoneTM despre care este dovedit ca reduce ruperea parului cu peste 50% si ofera cu peste 20% mai multa stralucire culorii parului. Ele folosesc o caldura prietenoasa cu podoaba capilara, care permite obtinerea rezultatelor de indreptare sau ondulare dintr-o singura miscare. Secretul consta nu in utilizarea unei temperaturi mai mari, ci a unei temperaturi optime, care este mentinuta constanta pe toata suprafata placilor stylerului si pe toata durata lucrului cu aparatul.

Indeplineste-ti toate dorintele in materie de hairstyling! Indiferent ca visezi la un par perfect intins, super neted si stralucitor, sau la bucle jucause, cu stylerele ghd totul este posibil. Tehnologia ceramica si placile rotunjite, perfect nivelate, ofera un look neted, cu un plus de stralucire.

ghd pink collection – pentru un par care arata asa cum iti doresti in fiecare zi. Editie limitata de vara!

ghd pink styler classic V  – 943 ron
ghd pink styler Platinum – 1228 ron