ONE TRUE SINGER, episodul 4, este disponibil pe HBO Max

Este vineri, iar al patrulea episod din ONE TRUE SINGER este disponibil pe HBO Max.

Cei 10 concurenți vor avea parte de o surpriză și de o nouă provocare. Emil Rengle, dansator, coregraf și câștigător al emisiunii Românii au talent ajunge în casa One True Singer și îi va învăța pe concurenți cum să se exprime prin dans.

În 24 de ore cei 10 vor avea de pregătit o coregrafie.

Cea de-a doua probă a episodului 4 se petrece la înălțime. Tinerii artiști vor fi împărțiți în două echipe și vor susține un concert pornind de la cel mai cool trend din muzica pop, K-POP, pe un helioport. Concurenții vor fi îndrumați de Cristian Miron, dansator și coregraf al celor mai mari artiști din România. La finalul probelor, trei concurenți vor intra la Clash, proba eliminatorie.

Cele patru episoade One True Singer le puteți urmări pe HBO Max:
Episodul 1
Episodul 2
Episodul 3
Episodul 4

Un nou episod din cele 10 va fi disponibil în fiecare vineri pe HBO Max.

În fiecare episod, artiștii se vor confrunta cu o serie de provocări menite să le testeze talentele și vor învăța de la invitații speciali din showbiz care sunt calitățile necesare unui star din industria muzicală. În funcție de evoluția lor, vor rămâne în concurs sau vor fi eliminați de juriul format din Alina Eremia, Bruja, Șerban Cazan și Alex Cotoi.

Câștigătorul One True Singer va obține un contract de înregistrare în valoare de 50.000 de euro și încă 50.000 de euro în cont.