Pandora Timeless: Trandafiri stralucitori pentru un stil atemporal

Indiferent de ocazie, eleganța fără efort este întotdeauna o victorie.

Noile modele care se alătură colecției Pandora Timeless prezintă siluete delicate, inspirate de trandafiri, pentru a obține un look modern, dar în același timp clasic.

„Motivul trandafirului este noutatea colecției și reprezintă puterea de a înflori chiar și atunci când vremurile sunt grele”, afirmă Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors, Pandora. „Estetic, forma geometrică a trandafirului completează limbajul vizual clasic și contemporan al colecției Pandora Timeless”.

Versatile și ușor de asortat, noile piese pot fi purtate în seturi, sau în diverse combinații pentru a obține un look unic. Realizate cu măiestrie și finisate manual din materiale de calitate, aceste bijuterii delicate sunt concepute pentru a rezista o viață întreagă – un cadou strălucitor pe care persoana iubită îl va păstra pentru totdeauna.

Colierul cu pandantiv Cercuri duble strălucitoare și Cerceii rotunzi completează stilul fiecăreia.  

Inelul statement Petale de Trandafir prezintă straturi de petale delicate formate din pietre strălucitoare suprapuse.

Celelalte inele precum, inelul Cercuri Duble strălucitoare, inelul Petale de trandafir și inelul cu trei benzi strălucitoare scot orice ținută din anonimat.  

#SomethingAboutYou #PandoraTimeless

DESPRE PANDORA
Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

Pandora Timeless - Trandafiri stralucitori pentru un stil atemporal

 

Pandora Timeless - Trandafiri stralucitori pentru un stil atemporal