Parasoftin® sosete exfoliante, intr-o formula noua, dar la fel de eficienta!

Ai așteptat cu nerăbdare să te desparți de pantofi, poate chiar și de încălțămintea sport, ca să te poți bucura de confortul pe care ți-l oferă sandalele? Ai așteptat vara, ca să încalți papucii de plajă și să te aventurezi în nisipul fierbinte? Doar că… tălpile tale nu sunt atât de catifelate pe cât ți-ai dori… Sau nu sunt chiar deloc catifelate, dimpotrivă, sunt îngroșate și ai bătături care stau mărturie pentru toamna și iarna în care ai purtat cizme, ghete sau bocanci. Să știi că oricât de frumoase ar fi sandalele pe care vrei să le porți, nu ele vor fi observate, nu ele vor atrage atenția, ci exact ceea ce nu-ți dorești să fie observat: călcâiele… Și chiar dacă să zicem că nu-ți pasă de privirile critice, cu siguranță îți pasă de confortul propriu. Pentru că nu e vorba doar despre estetică, este vorba și despre faptul că bătăturile și calusurile (pielea îngroșată a călcâielor), pot fi dureroase. Iar mersul pe jos, în loc să fie plăcere, devine un chin.

Hei, stai puțin! Nu te înarma cu pile, nu-ți răzui călcâiele! În acest fel înrăutățești lucrurile! Poate că două-trei zile va fi bine, dar ce urmează sigur te întristează! Călcâiele tale vor deveni din nou aspre, iar pielea lor va avea aspect și textură de… șmirghel. Dacă va trebui să porți și un ciorap fin, să fii sigură că îl vor rupe după doar câțiva pași… Și urmează ceva și mai rău de-atât: călcâiele tale se vor fisura și vor crăpa așa cum crapă pământul pârjolit de secetă. Nu vrei, cu siguranță, nu vrei așa ceva!

Soluția cea mai blândă, mai practică, inovatoare și totodată eficientă o reprezintă de departe șosetele exfoliante Parasoftin®, acum într-o formulă nouă, vegan-friendly. După aproximativ șapte zile de la utilizarea lor, vei fi uimită să descoperi că atât calusurile cât și pielea aspră și bătătorită au dispărut, iar tălpile tale sunt atât de catifelate și hidratate încât abia aștepți să le lași la vedere.

Cu un complex de extracte naturale (miere, cactus, păr, fructul pasiunii, lămâie, struguri și ananas), cu uree, alantoină și acizi AHA/BHA, șosetele exfoliante Parasoftin® sunt micul tău secret care face magie în cel mult o săptămână de la utilizare, aducând în lumina soarelui o piele a tălpilor regenerată, netedă și catifelată și pregătită să se bucure de vară și de vacanțe minunate.

Parasoftin® – Pentru tălpi fine!