5 idei de tunsori cu breton pe care sa le porti in aceasta vara

Bretonul oferă un look misterios, încrezător și foarte feminin. Însă deseori optăm pentru el din dorința de a masca anumite imperfecțiuni ale feței. Dacă te gândești să optezi pentru un astfel de look, iată mai jos o listă cu top 5 tunsori în vogă pentru această vară. Ele vor masca zonele pe care nu vrei să le ai la vedere, dar totodată îți vor oferi un look actual, foarte șic.

Tunsori cu breton la modă în vara 2023

1. Bob lung cu breton drept
Îți dorești un look ideal pentru ținutele office? Dacă ai părul drept, poți să te orientezi către un bob lung cu un breton care depășește linia sprâncenelor. Este o coafură perfectă pentru femeile cu acest tip de păr deoarece necesită foarte puțină stilizare. Dacă ai părul ondulat și îți dorești acest gen de tunsoare, trebuie să te pregătești pentru o stilizare zilnică mai riguroasă în care să implici și câteva produse esențiale de styling.

2. Bob și breton scurt
Vrei un look modern și tineresc? Atunci adoptă un bob cu un breton foarte scurt. Îl poți purta cu lejeritate oriunde și te ajută să uiți de aranjatul constant al părului. Cu o astfel de coafură, trebuie doar să te piepteni.

3. Păr în trepte cu breton asimetric
În cazul în care ai bucle și adori tunsorile care le pun în evidență, roagă stilistul să îl tundă în trepte și să îți facă un breton asimetric, pe toată lungimea frunții. Dacă vrei un styling zilnic de nota 10, trebuie să îți îndrepți constant bretonul. Nu te îngrijora, cu ajutoarele potrivite durează fix 30 de secunde.

4. Păr lung și breton în lateral
Îți place să ai parul lung și niciuna dintre variantele de mai sus nu ți se potrivește? Hairstiliștii El Studio te sfătuiesc să optezi pentru un breton în lateral. În acest fel vei obține un look feminin, elegant, dichisit și extrem de versatil.

5. Tunsoare medie cu breton dublu
În cazul în care îți dorești breton dar preferi o variantă care să nu-ți întunece chipul, poți opta pentru o tunsoare cu breton dublu, lateral. Poți păstra orice lungime a părului îți dorești, indiferent dacă este ondulat sau drept.

Alegerea unei tunsori cu breton nu este o decizie ușor de luat. Tocmai de aceea te sfătuim să ceri întotdeauna sfatul unui specialist în domeniu.

www.el-studio.ro

Tunsori dama cu breton

Tunsori dama cu breton

Tunsori dama cu breton

Tunsori dama cu breton