Patrula Catelusilor vine la Bucuresti Mall-Vitan

București Mall – Vitan, primul centru comercial modern din România, este gazda unei expoziții interactive și super distractive, dedicată cu precădere celor mici, dar nu numai – Patrula Cățelușilor, care ajunge în mallul preferat din inima capitalei. În perioada 7-18 iunie, copiii sunt așteptați să-și întâlnească personajele preferate din celebrul desen animat și să se bucure în cadrul atelierelor educative, inspirate de fiecare cățeluș.

Astfel, la parterul centrului comercial, 6 zone de activități sunt pregătite special pentru cei mai mari fani ai Patrulei Cățelușilor, care sunt așteptați cu jocuri și cu multe informații folositoare.

Astfel, Chase a pregătit pentru cei mici activități ce presupun rezolvarea misterelor, lucrul în echipă, dar și practici bazate pe abilitățile de polițist ale lui Chase, precum regulile de circulație de bază și importanța semnelor de circulație.

În zona dedicată lui Skye, copiii vor putea lua parte la activități precum Skye Make-Up, PawHeroes-Face Painting și vor descoperi ochelarii speciali ai simpaticei cățelușe.

Zona lui Marshall este concepută pentru activități care se vor concentra asupra misiunilor de salvare, lucrul în echipă și practicile educative.

Spațiul cățelușului Rubble este pregătit să trezească interesul celor mici și îi așteaptă pe aceștia să-și dezvolte abilitățile creative și să contruiască împreună.

În același timp, cățelușul Rocky îi va învăța pe cei mici să descopere elementele de bază ale reciclării și să contribuie la protejarea planetei.

Nu va lipsi nici Turnul de Observație, unde, în fiecare zi, la orele 13:00, 15:00 și 17:00, Marshall, Cățelușul Pompier, și Chase, Cățelușul Polițist, vor ajunge să își întâlnească fanii și să facă fotografii alături de aceștia.

Atelierele interactive, în cadrul cărora cei mici vor avea parte de informații interesante și vor fi antrenați în numeroase joculețe de către animatori, se vor desfășura în intervalul 12:00-20:00.

Tot în această zonă, cu începere de la orele 18:30, în fiecare zi, cei mici, alături de cei mari, sunt invitații Patrulei Cățelușilor în cadrul unui super show, în care distracția și energia vor fi garantate.

Atmosfera atât de îndrăgită din bine-cunoscutul desen animat va fi recreată, iar micii vizitatori sunt așteptați să pornească într-o aventură de neuitat și să găsească soluții alături de cățelușii eroi, creând amintiri memorabile alături de întreaga familie.

###

DESPRE BUCUREȘTI MALL – VITAN
București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC O’POLO, primul din România, Teilor Orange Concept, cel mai spațios magazin din București, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant à la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Bebe Tei din București Mall-Vitan este magazinul pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.