Pentru a proteja economiile romanilor, TBI Bank ofera solutii de economisire pe termen scurt si lung cu dobanzi ridicate

Impactul economic și social pe care pandemia de Covid-19 și evenimentele actuale din Ucraina le-au provocat în întreaga lume a intensificat nevoia de stabilitate și flexibilitate financiară personală, iar inflația în creștere a afectat și mai mult puterea de cumpărare a românilor.

TBI Bank oferă acum cele mai bune dobânzi din piață pentru depozitele online și offline în lei, cu o gamă largă de maturități. În top este depozitul online pe 36 de luni, acum cu o dobândă anuală fixă de 6%. Alte rate ale dobânzii pentru depozitele în lei sunt de 5,5% pentru 24 de luni, 5,2% pentru 18 luni și 5% pentru 12 luni. În plus, banca oferă o soluție de top și pentru opțiunile de economisire pe perioadă scurtă, astfel încât să acopere nevoile de economisire pe termen scurt, mediu și lung ale românilor.

„Fiind una dintre cele mai profitabile bănci din Europa de Sud-Est mai mulți ani la rând, TBI a oferit în mod constant unele dintre cele mai bune dobânzi la depozite din România, iar 2022 nu face excepție. Obiectivul nostru este să fim banca preferată pentru economiile românilor prin dobânzile atractive și varietatea de produse simple și flexibile, combinate cu servicii excelente pentru clienți. Acum, românii au garanția că le oferim cea mai bună soluție de economisire din piață”, a spus Lukas Tursa, SVP Funding.

Pe lângă dobânzile atractive, TBI oferă comisioane 0 pentru deschiderea unui cont de depozit online sau offline, în sucursale, dar și pentru administrarea și depunerea sau retragerea banilor în numerar la scadență. Clienții își pot prelungi ușor depozitul dacă aleg reînnoirea automată la scadență și capitalizarea dobânzii. De asemenea, clienții beneficiază în continuare de o dobândă anuală de 1% chiar și atunci când au nevoie de economiile lor înainte de termen și aleg să închidă depozitul mai devreme dacă apar nevoi neprevăzute.

În 2021, depozitele consituite de persoane fizice la TBI au crescut în România cu peste 50%, în timp ce, conform BNR, volumul depozitelor retail a fost în scădere. Ultimul an marchează, de asemenea, rezultate financiare remarcabile pe toate liniile de business ale TBI Bank.

Despre TBI Bank
TBI Bank este o bancă de tip „challenger” din Europa de Sud-Est și lider BNPL în regiune, care se adresează consumatorilor, comercianților și IMM-urilor, oferind finanțare și servicii suplimentare integrate prin intermediul unei rețele largi de canale și platforme „phygitale”. În prezent, operează în Bulgaria, România, Grecia, Germania și Lituania. Prin diverse canale digitale, o rețea proprie de 300 de sucursale și parteneriate de încredere cu aproape 14.000 de comercianți și retaileri mici și mari, TBI are un portofoliu de 2 milioane de clienți în 2021 și a acordat aproape 500.000 de credite. Modelul său de afaceri de succes și abordarea orientată spre client au dus la transformarea sa într-una dintre cele mai profitabile și eficiente bănci din Europa de Sud-Est.